Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W związku z najnowszymi zmianami w zakresie wyszukiwania produktów wielu użytkowników marnuje swój czas nie mogąc szybko wyszukać potrzebnego produktu, nierzadko wręcz odchodzą z kwitkiem. Często wyszukiwane zajmuje dużo czasu, zwłaszcza w kategoriach, gdzie jest duża różnorodność produktów. Jest to oczywista strata dla kupującego, który po prostu marnuje swój cenny czas, ale także dla sprzedawców i samego Allegro, gdyż klient może w końcu zrezygnować z zakupy. W związku z tym proponuję małą rekompensatę - 5 monet za jeśli nie uda się znaleźć szukanego produktu w ciągu 10 minut, plus 1 moneta za każde kolejne pięć minut. Wiem, że to nieduże, wręcz śmieszne kwoty, ale może chociaż trochę zmniejszą irytację po przejściu na nową wyszukiwarkę (czy raczej: zagubiarkę) produktów. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

@NipponShorty jakie zdjęcia stopera😀 z jakiej bajki Ty się wziąłeś?, javascript potrafi z dokładnością co do ms określić czas wyszukiwania, z poziomu właściciela strony mogę odczytać czas skrolowania prędkość skrolowania, tzw fokusowanie, czyli gdzie najeżdżałeś myszką, jak długo obserwowałeś dany obrazek itd..., nie będę Ci wszystkiego opisywał, ale na podstawie tego co oglądasz, można odczytać bardzo wiele informacji o przeglądającym, np. czym się interesuje, jakimi kwotami operuje i wiele, wiele innych...
Ja mam inny pomysł. Za każdym razem gdy badziew wyświetli przykładowo 100 ofert w katalogu, a po wejściu zobaczymy tylko kilka piszemy do supportu wiadomość z prośbą o podanie linków do brakujących ofert. Za każdym razem gdy nie możemy czegoś znaleźć prośbę o znalezienie lub powiedzenie co mamy wpisać/ zaznaczyć żeby to znaleźć:) Ciekawe ile by wytrzymali jakby kupujący się skrzyknęli i ich tym zasypali. I skończyły by się głu.piu.tkie wymówki jak to kupujących życie ułatwiają...
@AnnaG-Antyki Oni już mają tygodniowe opóźnienia w udzielaniu odpowiedzi, a taki atak DDoS, to by im zapchał całkowicie serwery😀 i pewnie by włączyli możliwość jednej wiadomości dziennie😉
Oj tam, żaden limit jak średnio klient ma po kilka kont odkąd zezwolili:) I zalew byłby od razu następnych skarg na limit. A to przecież prawo kupującego móc porównać oferty, jak są a nie widać to ma prawo poprosić o pomoc w poszukiwaniach. I to nawet nie żaden atak tylko ich obowiązek. Ukrywanie ofert łamie artykuł 286...
@7tekbar4 @AnnaG-Antyki nie szanujecie się - wasz czas, wasze życie.
Niech allegro płaci za każdą przeczytaną przez was niechcianą ofertę, odbiorca takich treści ma pełne prawo żądać opłat za takie działania.
Niektórzy prawnicy mają zainstalowane dialery i monitorują czas rozmów by wystawić potem fakturę za konsultacje
Nie obrazajac nikogo,ale jak czyta wpisy ludzi,to wlos sie jezy na bani.Allegro istnieje dzieki sprzedawcom i kupujacym,w kupie sila i dziwi mnie to,ze do tej pory nie ma chetnych zeby zaprotestowac glosno i wyraznie na calykraj,to co allegro wyprawia ze sprzedawcami i klientami.