Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
takie pytanko mam:
kupiłam smartwatch. Opis był bardzo dokładny - kontakt ze sprzedawcą bez problemów, przesyłka dotarła szybko, dobrze zapakowana. Generalnie super.
Rozpakowałam zegarek, założyłam i korzystam i okazuje się, że funkcja monitoring snu - na której mi bardzo zależało - działa beznadziejnie, zegarek pokazuje że śpię, w czasie kiedy korzystam z prysznica, albo jak spokojnie siedzę na kanapie wieczorem i oglądam film. I ciągle się rozłącza z telefonem i kilka razy dziennie muszę go na nowo parować... Wiem, że w tej cenie (199zł) nie powinnam się spodziewać rewelacji - ale mam pytanie - czy mogę teraz zrezygnować z zakupu i zwrócić przedmiot, chociaż go używałam? w opisie aukcji nie było żadnych dodatkowych informacji od sprzedawcy, tylko standardy zwrotu przez Allegro. Czy w takiej sytuacji - trudno, następnym razem trzeba wybrać inne oprogramowanie i model bo ten się nie sprawdził?
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@zonimek możesz zwrócić jak nie minęło 14 dni od odebrania paczki, ( ale ) jest to już używany zegarek więc sprzedawca wyceni i odda tyle co używka 😞
Możesz reklamować tyle że z parowaniem może być problem z telefonem 😞
Cześć, @zonimek. W takiej sytuacji najlepszym rozwiązaniem będzie zgłoszenie reklamacji. Tutaj znajdziesz instrukcję jak to zrobić.
Sprzedający ma 14 dni, aby na nią odpowiedzieć (od momentu Twojego zgłoszenia). W tym czasie powinien podjąć decyzję i poinformować Cię o rezultacie.
@MiMary aby odpowiedzieć, to ma 24h😉, natomiast aby się ustosunkować do reklamacji ma 14dni
@KOGIEL_T jakoś moderatorzy allegro ignorują chory i ułomny system "dyskusji" - tam się odpowiada w 24h.
używany, do tego dość intensywnie np: pod prysznicem - kwota zwrotu może być mała
@zonimek zastanów się jak działają takie zegarki, potem sobie odpowiedz na pytanie co i w jaki sposób pokazuje Ci ten czasomierz i pulsometr.
hej, dziękuję za odpowiedź.
Wkradło się małe niezrozumienie, źle to opisałam. Ja nie biorę prysznica z zegarkiem na ręku. Zegarek nie ma kontaktu z wodą, dbam o niego. Zdejmuje go i odkładam na półkę. Chodziło mi o to, jak on bada aktywność, że w czasie kiedy biorę prysznic - aplikacja uznaje, że śpię, czyli czy mam zegarek na ręce czy leży na półce - odczyty są takie same.... Zdaje sobie sprawę, że odczyty wskazań nie będą super precyzyjne, ale miałam już kiedyś smarwatcha innej firmy i to naprawdę działało - wskazania były dokładne. Zdecydowałam się na zakup tego konkretnego zegarka bo opis był taki, że działa - a u mnie nie działa. I nie chodzi mi o kwotę, tylko zadowolenie z zakupu.