Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, zalicytowałam przedmiot. Cena aktualna była 42 zł. Licytowalam przez aplikację mobilną. Wpisałam 45 zł.
Dostałam maila, że mam najwyższą ofertę, że cena aktualna przedmiotu 52 zł, a Twoja maksymalna cena 455 zł (!). Nic takiego nie wpisywałam skąd się wzięło to 455 zł??
Wbiłam na licytację jeszcze raz i wpisałam 52 zł.
Dostałam drugiego maila, że mam najwyższą ofertę, że aktualna cena przedmiotu 52 zł, a Twoja maksymalna cena 55 zł.
Skąd Allegro wzięło najpierw 455 zł, a potem 55 zł jako "Twoja maksymalna cena"?
Moja maksymalna cena to 52 zł. Jak to mogę ustawić? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
😀 wpisując 45 wpisałaś 455 o to cała zagadka. na telefonie o pomyłkę bardzo prosto.
A jak wytłumaczysz 55 zamiast 52?
Przykre, że na forum jest tyle śmieszkujących co wiedzą lepiej i umieją tylko wmawiać. Włącznie z administratorami.
Ja jednak będę uparcie tkwić przy swoim.
Cieszę się, że sprawdziliscie logi. Jednak mimo wszystko proszę o ponowne zgłoszenie tematu do IT - do ponownego przetestowania, bo jak zapis do bazy lub logów był na końcu błędnego procesu to same logi tego nie pokażą. Tzn. mogą wskazywać wtedy błędne wartości.
@vivvi29 Przykro mi, że nie jesteś usatysfakcjonowana z odpowiedzi, ale sprawdzaliśmy to już dwukrotnie i trzecie zgłoszenie niczego nie zmieni.