Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy jest mozliwić zlozenia skargi na sprzedawce który nie poinformwał, że paczka nie dotrze, dopiero jak sam się upomniałem to otrzymłem tak skandaliczna wiadomosc, po kilku dniach oczekiwania, przesylka caly czas z statusem przesylki jakby dalej byla nie nadana przez sprzedawce tymczasem paczka wraca a sprzedawca nic ma to w d..
Do zakupów w necie trzeba dorosnąć i zrozumieć zasady jakimi kierują się takowe zakupy (czas wysyłki a dostawy, wspomniane dzwonienie do jaśnie Pana przed dostawą, itp)
Przed takimi "allegrowiczami" chroń nas Panie
(pomijam bełkot pisowni w nieludzkim języku którym się posługujesz, Pani od polskiego spaliła by się ze wstydu)
@budowlaniec2019 dobrze, że ma swój własny język😉, bo jak widzę takie komentarze, to od razu wiadomo jaki klient go wystawił😁
@Client:102302606 Moim zdaniem twoje pretensje do sprzedawcy są bezsensowne, o wszystkich działaniach z przesyłką dokładnie powiadamia Allegro, masz dokładne śledzenie przesyłki. Moim zdaniem tych powiadomień jest nawet za dużo bo wysyła maile Allegro a równiez przewoźnicy, inPost itp...
Nie potrafisz skonfigurować sobie powiadomień na własnym koncie Allegro, ale masz dziwne pretensje do innych że nie robią tego za ciebie.
co mialem wykupic od leniwca ktory nie jest wstanie zadzwonic co ja oczekuj zadzwonic (ciebie nie stac na telefon do klienta to obsluguj paczkomaty ze swoim polskim moze sie nadasz choc myslenie to z dziczy jakiejs) sa tez wiadomosci w panelu alegro w razie problemow, moze mialem jeszcze czerwony dywan rozwinac alegro to sie powinno chronic przed takimi sprzedawcami zamim zmienia portal w sekte
@Client:102302606 Czy to naprawdę twój pierwszy zakup w internecie? Nigdy nie słyszałeś i nie korzystałeś z opcji śledzenia przesyłki?
A czy w telefonie potrafisz sobie wiadomości email skonfigurować? Czy zawsze tylko czekasz aż ktoś zadzwoni?
wiem jaki sa opcje ale tym razem bazowalem na powiadomieniach na koncie alegro wszytkie wysylki poszly sopoko wiec czekalem calkiem sporo az w koncu wyslalem wiadomosc do sprzedawcy... i jakby mi ktos obuchem w tym glowy za..l sprzedawca stwierdzil ze paczka waraca bo jej nie odebralem ( a ze strony firmy inpost nie dosta nic powiadomie tak jak to byc powino) nie wiem moze to polityka sprzedawcy republikrowerowa zeby paczki wracaly do niego z powrotem a on placi inpost za robote buhahaha ale jak tam chce
dokopale sie do wiadomosci to jest odpowiedz powaznej😳 firmy
Ja 6maj wiadomosc do zamowienia z 29 kwiecien
Dzien dobry, co z wysyłką bo nic sie nie dzieje w temacie, co tak dlugo??
Dzień dobry, Państwa zamówienie zostało wysłane w terminie. Obecnie według trackingu przesyłka wraca do naszego magazynu, w związku z brakiem możliwości doręczenia. Pozdrawiamy
ja
Ze co? jak do mnie zaden kurier inpostu w sprawie tej przesylki nie dzwonil a na alegro wogole nie oznaczyliscie ze przesylka wyslana w przygotowaniu itp skandal w takim razie anuluje zamwowienie
Męczysz tą bułę
brak możliwości doręczenia to różne przyczyny i etap drogi paczki
mogla nawet do sortowni w twoim powiecie nie dojechac
Nawet jeśli kurier miał już ją w rękach na końcowym etapie to nie musiał do ciebie dzwonić bo tłumaczymy jak krowie na rowie że nie musiał!
jaki skandal? Ty chyba skandalu w życiu nie widziałeś!!
Najczęstszy powód braku możliwości doręczenia to podany zły adres 🫣
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Proszę o sprawdzenie tego, co wyprawia @Client:102302606
Nie dość że nie odbiera paczek pobraniowych, nie przyjmuje podstawowych informacji odnośnie doręczeń, zarówno od sprzedawcy, Allegro jak i użytkowników forum, to jeszcze sobie urządza zabawę na nękanie sprzedawcy wznawiając usuwane komentarze przez serwis. Do tego styl wypowiedzi i sposób odnoszenia się do innych.
Skarga została przyjęta