Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Witam, zakupiłem telefon u użytkownika jak w temacie, telefon opisany był jako nowy okazało się że jest używany odpakowany pozrywane plomby Po sprawdzeniu IMEI na stronie operatora Plus okazało się że telefon jest wzięty na raty, omyłkowo zamiast odstąpić od umowy wybrałem opcję reklamacji sprzedający wysłał kolejny telefon który Po sprawdzeniu okazało się że jest również wzięty na raty w sieci Play i również i nieopłacany po wielokrotnym zgłoszeniu do Allegro że telefon prawdopodobnie pochodzi kradzieży
@SklepMillenium Dyskusja i tu opisujesz problem, tu napisz że odstępujesz od umowy zakupu i tu w razie czego masz pomoc Alelgro i tu po 14dniach możesz dyskusję odznaczyć jako nierozwiązaną i dostać rekompensatę: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
od Listopada zeszłego roku prowadzone były dyskusje, sprzedający nie wystawił nawet rachunku, ostatnia odpowiedź od Allegro w tej sprawie mówi że to sprzedający który sprzedał mi telefon kupiony na raty ma zdecydować czy uzna reklamację.
Mój @ do Alllegro
"
Tak sprzedajacy rozpatruje reklamację, takową złożyłeś, ale masz możliwość odznaczenia dyskusji jako nierozwiązana po 14dnaich.
Zamknąłem już wiele dyskusji na nowo otwieranych przez Allegro, informowałem o braku możliwości porozumienia się ze sprzedającym, proszę poczytać co tam się dzieje, człowiek grozi mnie i mojej żonie, wyzywa mnie, jakiś dramat, w swojej bezczelności żąda jeszcze abym usunął negatywny komentarz, twierdzi że powinienem dostać po "pysku" a Allegro ma to wszystko w nosie.
Nie wiem już czy pozwać Was czy jego czy wszystkich, na początek nagłośnię sprawę może się jakoś zreflektujecie.
@SklepMillenium Proszę, wskaż, której dyskusji dotyczy opisywana sytuacja.
@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Wszystkie dyskusje związane z zakupem z dnia 24 października 16637634167 samsung Galaxy S24 Ultra, jest tego około 1000 wypowiedzi większość to brednie człowieka którego można będzie nazwać oszustem dopiero po wyroku sądu. Wiecie jak sprawdzić czy ciążą na nim inne wyroki?