anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający potrzebuje nowego adresu email

macarena25
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry.Sprzedajacy musi dosłać brakujący produkt, prosi mnie abym podała nowy adres email niż te na allegro , dlaczego?

Nie posiadam innego niż ten w systemie, nie powiedział,dlaczego nie może nadać paczki.

Czy to dla niego jakiś problem?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

az1rael
#21 Demiurg#

Ma twój adress skoro doszło wszystko z wyj tego prpduktu po co email  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

macarena25
#7 Wielbiciel#
  • Ale on tlumaczy się ,że nie może, czy to próba oszukania mnie ,że nie może dosłać brakującego produktu
  •  
oznacz moderatorów

macarena25
#7 Wielbiciel#

Ale on tlumaczy się ,że nie może, czy to próba oszukania mnie ,że nie może dosłać brakującego produktu

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@macarena25 trudno określić jednoznacznie , może chce nadać przesyłkę na własną rękę poza systemem allegro i w takim wypadku nie nada bez niego , ale równie dobrze może chce Ci wysłać złośliwy link 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@macarena25 podaj mu maila którego używasz do allegro, allegro szyfruje maile i sprzedawcy mają go w postaci klient+zamówienie@allegro i jak go poda przy nadaniu system skasuje go podwójnie za wysyłki 😞

My jako sprzedawcy nie mamy Waszych maili bo wszystko przechodzi przez serwery allegro 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

macarena25
#7 Wielbiciel#

Podałam ,mówi,że nie może,a teraz rozumiem,system go skasuje podwojnie za wysyłkę,stąd chce nowy adres email

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@macarena25 tak , to prawdopodobne , jeśli otrzymasz wiadomość z linkiem do potwierdzenia nic nie klikaj , najlepiej go odrzuć .

oznacz moderatorów

macarena25
#7 Wielbiciel#

Mam spór,poprosiłam allegro o pomoc ,mam nadzieję,że mi pomogą 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@macarena25 sprzedającym udostępniamy maskowany adres mailowy, także nie ma wglądu w Twój prawdziwy adres. Nie powinien jednak prosić o podanie kolejnego adresu dla nadania przesyłki, lub jeżeli to robi, powinien opisać, z czego ta prośba wynika. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów