@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W lutym sprzedawcy wystawiłem negatywa , dziś chcę od niego kupić komunikat masz ograniczone zakupy.
Jeśli chcecie mogę podać login sprzedawcy
To nie jest powód żeby ograniczyć zakupy bo sprzedawca otrzymał w lutym jednego negatywa,
Cześć @Agent555, sprzedający mają dostępne narzędzie, które umożliwia im ograniczenie zakupów od konkretnego kupującego na okres pół roku. Możemy przesłać do sprzedawcy prośbę o weryfikację tej blokady, nie możemy go zmusić do jej usunięcia.
@matt_rose dzwoniłem do sprzedawcy z nim nie da się rozmawiać.
Powodem blokady nie może być negatyw wystawiony w lutym , ma sprzedający podać konkretny powód
Allegro nie umożliwia ograniczenia sprzedaży za 1 negatywa.
@Agent555 Dla niejednego sprzedawcy (zwłaszcza takich co sprzedają niewiele przedmiotów) nawet jeden negatyw jest gwoździem do trumny . Ktoś taki ma zszarganą reputację ,znacznie mniej klientów a to może prowadzić do upadku jego firmy . Najlepiej swoje niezadowolenie zawsze przedyskutować niż sięgać po ostateczną broń jaką jest negatyw.
skoro wystawiasz komuś negatywa to raczej nie chcesz u niego ponownie nic kupować - bo np ma kiepską obsługę / wprowadza w błąd etc (na allegro nie da się zablokować sprzedawcy) więc to raczej na + że cię zablokował 😉
@Agent555 zrobił Ci przysługę 😄 skro byłeś nie zadowolony po co leziesz tam ponownie 😄
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ jakim cudem po jednym zakupie i negatywie ma blokadę skoro trzeba być wydymanym 3 razy żeby kogoś zablokować ?
@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
W dniu wczorajszym otrzymałem mejla od waszego doradcy ze sprzedawcą niesłusznie za 1 negatywa ograniczył mi robienie u niego zakupów . Doradca zdjął mi blokadę