anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedawca ograniczył mi zakupy

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

W lutym sprzedawcy wystawiłem negatywa , dziś chcę od niego kupić komunikat masz ograniczone zakupy.

Jeśli chcecie mogę podać login sprzedawcy 

To nie jest powód żeby ograniczyć zakupy bo sprzedawca otrzymał w lutym jednego negatywa,  

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Agent555sprzedający mają dostępne narzędzie, które umożliwia im ograniczenie zakupów od konkretnego kupującego na okres pół roku. Możemy przesłać do sprzedawcy prośbę o weryfikację tej blokady, nie możemy go zmusić do jej usunięcia. 

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@matt_rose  dzwoniłem do sprzedawcy z nim nie da się rozmawiać.

Powodem blokady nie może być negatyw wystawiony w lutym , ma sprzedający podać konkretny powód 

oznacz moderatorów

kosmeteusz
#11 Animator

Allegro nie umożliwia ograniczenia sprzedaży za 1 negatywa.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agent555 Dla niejednego sprzedawcy (zwłaszcza takich co sprzedają niewiele przedmiotów) nawet jeden negatyw jest gwoździem do trumny . Ktoś taki ma zszarganą reputację ,znacznie mniej klientów a to może prowadzić do upadku jego firmy . Najlepiej swoje niezadowolenie zawsze przedyskutować niż sięgać po ostateczną broń jaką jest negatyw. 

oznacz moderatorów

drobok
#11 Animator

skoro wystawiasz komuś negatywa to raczej nie chcesz u niego ponownie nic kupować - bo np ma kiepską obsługę / wprowadza w błąd etc (na allegro nie da się zablokować sprzedawcy) więc to raczej na + że cię zablokował 😉

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agent555 zrobił Ci przysługę 😄 skro byłeś nie zadowolony po co leziesz tam ponownie 😄

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_   jakim cudem po jednym zakupie i negatywie ma blokadę skoro trzeba być wydymanym 3 razy żeby kogoś zablokować ?

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

W dniu wczorajszym otrzymałem mejla od waszego doradcy ze sprzedawcą niesłusznie za 1 negatywa ograniczył mi robienie u niego zakupów . Doradca zdjął mi blokadę 

oznacz moderatorów