Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry podtrzymuje pytanie? Za ile chce Pan sprzedać grilla? Dodatkowo zapytam czy w zestawie jest rączka do wyciągnięcia rusztu i dlaczego ruszt jest niekompletny? Znaczy brak na foto wszystkich elementów? Raczej jest to ważne, nie dla mnie, ale dla licytujących 🙂
10:35
Witam no nic nie jest ukryte. Wyraźnie jest napisane że w komplecie jest to co na zdjęciuch. Tak jak licytują y widzą że brakuję dwóch drucików na ruszcie. Wszystko pokazane jak i Pan i wszyscy widzą. Co w komplecie i czego brakuję. Natomiast nie wyobrażałem sobie za ile mogę go sprzedać. Poprostu wystawiłem licytację od tak strzeliłem cenę. I Nie wyobrażałem sobie, a ile go sprzedam poprostu wyst...
10:53
Oki dziękuję za wiadomość! Nie wiele osób odzywa się do osoby zadające głupie i trudne pytania? Ma pan całkowitą racje! Ten co chce kupić widzi wszystko na zdjęciach, brakujące druciki nie problem, kupiłem takie cudo wiele lat temu w DDR (ponad 30) do dziś działa i był to zakup życia 🙂 Nie ma lepszego na rynku zamiennika! Pozdrawiam Krzychu
12:23
Ok. Niech już zostanie na licytacji. Odwołałem Pana aukcję. Poraz drugi. jeżeli Pan niechcę to bardzo bym prosił nie licytować. Pozdrawiam serdecznie
12:36
Dziwny jest Pan? Sprzedający chce jak najwięcej a kupujący chce jak najmniej zapłacić! Zycie! ja chce to kupić! przelew Blik natychmiast! Ale jeśli taka wola Pana, trudno nic na siłę! Widziałem usunięcie? Będzie kiedyś wystawiony następny raz! Tak na marginesie dałbym 1000 zł za nowy oryginalny, Pana jest szorowany myty 🙂 Pozdrawiam i zmykam z licytacji
Czyżbyś proponował zakup poza allegro?
Wygląda na to że składałeś sprzedawcy oferty zakupu poza allegro pisząc przez centrum wiadomości . Jeśli tak to nie dziw się że sprzedawca nie chce Ciebie wśród klientów ,bo regulamin zabrania takich sprzedaży a sprzedawca odpowiadając na takie pytania może się narazić allegro i dostać nawet blokadę konta.
@jarosko66 To nie jest targ, tylko licytacja - oferujesz tyle, ile uważasz za stosowne. Oferty składa się w licytacji na aukcji, a nie w wiadomościach prywatnych, to nie miejsce na to. Myślę że twoim wiadomościom powinny sie przyjrzeć i ocenić odpowiednie ku temu osoby.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@jarosko66 Masz prawo do zadawania pytań jeżeli robisz to przez Allegro, sprzedajacy powinien wszystko umieścić w ofercie-samo zdjęcie może nie odzwierciedlać stanu przedmiotu z oferty, jeżeli sprzedajacy nie odpowiada i blokuje cię w licytacji może to oznaczać że coś ukrywa. Niestety nikt nie odblokuje Ci dostępu do zakupu, możesz zgłosić sprzedającego ale nie do Allegro bo tu nie pomogą Ci.
@jarosko66 Brawo Ty > kombinujesz jak kupić poza licytacją > a potem się skarżysz, że sprzedawca wycofał Twoją ofertę > wcale mu się nie dziwię, że nie chce mieć z Tobą problemów, skoro TY już w takcie szukasz "dziury w całym" > bardzo dobrze, że skasował Twoją ofertę.👿