anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedawca

kowalburg
#7 Wielbiciel

Jezeli sprzedawca się pomylił i zwrócił pieniadze przez allegro a ja kupowałem przez jego sklep nie przez allegro czy allegro zwróci piniądze do mnie

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@kowalburg gdyby zamówienie nie było realizowane przez Allegro, to sprzedający nie miałby możliwości zwrócić pieniędzy przez nasz system. Ostatni zwrot pieniędzy widzę z wczoraj i dotyczy on zakupu z dnia 25.11.2025, godz. 23:48 - zakup zobaczysz w zakładce Moje zakupy

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kowalburg
#7 Wielbiciel

Ale ja żeby go postraszyć kupowałem przez jego stronę a adres znalazłem u was i tak zrobiłem

oznacz moderatorów

kowalburg
#7 Wielbiciel

a tego zakupu nie będzie kwota 444 zł

oznacz moderatorów

kowalburg
#7 Wielbiciel

Zrzut ekranu 2025-12-02 131401.png

oznacz moderatorów

Sa_nova

@kowalburg to tak jak wspomniałam - jeżeli zakup nie był przez Allegro, to zwrot pieniędzy również nie będzie przez nasz system. Nie będzie takiej technicznej możliwości, aby zlecić zwrot pieniędzy do zamówienia, które nie istnieje w naszym systemie. W sprawie zwrotu pieniędzy, proszę kontaktować się bezpośrednio do sklepu gdzie było złożone zamówienie. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kowalburg
#7 Wielbiciel

jak widzisz przez allegro od razu zwrócił a przez sklep nie chce na meile nie odpowiada i co mam robić telefon milczy

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kowalburg Udaj się do rzecznika praw konsumenta po pomoc.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kowalburg Chciałeś go postraszyć a teraz sam chodzisz wystraszony a to są skutki gdy strony nie umieją się dogadać zanim dojdzie do transakcji.

oznacz moderatorów