Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jezeli sprzedawca się pomylił i zwrócił pieniadze przez allegro a ja kupowałem przez jego sklep nie przez allegro czy allegro zwróci piniądze do mnie
@kowalburg gdyby zamówienie nie było realizowane przez Allegro, to sprzedający nie miałby możliwości zwrócić pieniędzy przez nasz system. Ostatni zwrot pieniędzy widzę z wczoraj i dotyczy on zakupu z dnia 25.11.2025, godz. 23:48 - zakup zobaczysz w zakładce Moje zakupy.
Ale ja żeby go postraszyć kupowałem przez jego stronę a adres znalazłem u was i tak zrobiłem
a tego zakupu nie będzie kwota 444 zł
@kowalburg to tak jak wspomniałam - jeżeli zakup nie był przez Allegro, to zwrot pieniędzy również nie będzie przez nasz system. Nie będzie takiej technicznej możliwości, aby zlecić zwrot pieniędzy do zamówienia, które nie istnieje w naszym systemie. W sprawie zwrotu pieniędzy, proszę kontaktować się bezpośrednio do sklepu gdzie było złożone zamówienie.
jak widzisz przez allegro od razu zwrócił a przez sklep nie chce na meile nie odpowiada i co mam robić telefon milczy
@kowalburg Udaj się do rzecznika praw konsumenta po pomoc.
@kowalburg Chciałeś go postraszyć a teraz sam chodzisz wystraszony a to są skutki gdy strony nie umieją się dogadać zanim dojdzie do transakcji.