Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @msniezek Miliony razy postulowane w różnych formach - i co ? i nic...
Oto przykład na czasie ( Igrzyska Olimpijskie trwają) - "wyrobu fantazyjnego" od Chińskich sprzedawców.
Dla informacji - standardowy koszt takiej maskotki to ok 25 EUR - 35 EUR... jakim cudem są tutaj np po 59 / 79 / 84 PLN ??
Oczywiście zdjęcie podstawowe oraz większość pozostałych przedstawiają maskotkę z prawej. Tylko na jednym (takim samym u wszystkich - widnieje maskotka z lewej). Nie powinno być na miniaturce oryginalne zdjęcie?
Tutaj też jest reklamacja "na Berdyczów" bo nie ma ul Jastrzębiej 444 w Cieszynie...
I tutaj reklamacje w to samo miejsce - nie ma Raszyńskiej 666 w Piasecznie
Od miesiąca na Allegro, jest Smart, adres Chiński...
Ten sam sprzedawca co powyżej. Powielanie tego samego produktu tylko z inną ceną.
Naprawdę nie jest naszym zadaniem zgłaszanie tego, macie ochronę marek, kupujących i narzędzia weryfikacyjne...
@pinsplash a po co mają pilnować odbiją sobie w opłatach na tobie wszelkie protecty wypłacone niezasadnie
@pinsplash znasz właściwą drogę na zgłoszenia tego typu. Wszystkie trafią do właściwego zespołu, który zajmuje się ich weryfikacją. Nic więcej nie jesteśmy w stanie tutaj zaradzić.
@_HolaOla_ Ola, a jak myślisz - zgłaszałem czy nie?
@pinsplash chciałabym, żebyś zgłaszał, ale po starej znajomości wydaje mi się, że jednak tego nie robisz.
@pinsplash uwierz mi, że my też nieustannie to robimy.
@_HolaOla_ ale co robicie bo nie widzę? 🤣
@_HolaOla_ Wrrrrrrróć ....źle się wyraziłem . NIe WY ( moderatorki 🙂 ) a misie za tą weryfikację odpowiedzialne.