Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam użytkowników mam pytanko kupujący zwrócił uwagę wysłuchałem go i sprawdziłem sobie oferty. Wpisałem sobie przykładowo audi a1 zacisk hamulcowy tył i co się wyświetliło 100 stron zacisków wymieszane mix i bałagan vw seat skoda ford takiego mixa dawno nie widziałem czy ta strona allegro będzie już tak funkcjonować to słabo to wygląda utrudnia zakupy wydłuża czas szukania, przecież jeśli wpisuje konkretną markę i model to powinno się wyświetlać to czego się szuka
ok to rozumiem , w taki sposób też można, lecz wpisując w okienku szukaj dany model i to czego się szuka można to zrobić szybko co ma wspólnego golf iv z audi a1 audi to audi a golf to golf powiązania produktów tez sprawdzałem lampa z nissana x-tril 2019 rok powiązana z nissan premierą z 2005 rok chyba to trochę się nie klei sami klienci zwracają uwagę i dopytują
@ko_alka mam nadzieje, że nie masz nic przeciwko ale mam pytanie lub dwa
Czy korzystasz z platformy allegro do robienia zakupów ?
Jeśli tak to mam drugie pytanie:
Kupowałaś kiedykolwiek części samochodowe ?
Bo coś mi sie wydaje, że nie
Nie dość, że dałaś taką rade, że czlowiek nie zobaczy 80% ofert bo ludzie z tego nie korzystają to jeszcze powinnaś wiedzieć, że "pasuje do" jest pełne błedów. I nie jest to tylko wina sprzedających. Baaardzo często producenci części sami nie wiedzą do czego pasuje dana część i katalogują to z błędami
Dobrym przykladem jest hurtownia inter.... Znaleźć kogoś kto tam kupuje i zawsze mu pasuje do samochodu to jak trafić szóstke w totka. Nawet po VINie mają problemy. Duża hurtownia, z własną marką i źle sprzedaje
Dlatego wlasnie katalog zawsze bedzie mieć błedy tak jak "pasuje do"
Tak bardzo dużo ofert jest błędnych katalogowanie ofert od sprzedawcy jest błędem , a wystarczyło tylko ściągnąć model markę rocznik od do i sprzedawca wchodzi w takie okienko sprawdza model i wystawia ofertę a teraz są modele wprowadzone których nie ma zrobił się bałagan nic dodać, nic ująć.
Oho słynna wyszukiwarka allegro.W zasadzie cieżko cokolwiek znaleść w każdej kategorii.Kup sobie anodę magnezową przez allegro napewno przyjdzie ci to co zamówiłeś oho