Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
@filipcrha przekazałem Twoje zgłoszenie do zespołu, który zweryfikuje Twoje konto. Proszę o cierpliwość.
Mam ten sam problem, mogę prosić o pomoc?
Cześć, @Client:119447267. Przekazałam sprawę do weryfikacji 🙂
Mnie też proszę odblokować! To już kolejny raz...
Cześć, @tompred. Poprosiłam o weryfikację konta, proszę o chwilę cierpliwości.
Podczas przeglądanie ofert wyskoczył mi napis że moje konto zostało zablokowane,Co w tej sytuacji zrobic
@sanoczanin32 nie widzę żadnej blokady na koncie, z którego piszesz. Skontaktuj się z nadawcą tej wiadomości przez "wyślij nam wiadomość".
Włączyłem przed chwilą i blokady już nie ma
U mnie znów to samo, do jasnej choolery! Ściągnijcie tę **piiip**ną blokadę! @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @tompred. Przed chwilą zdjęliśmy ograniczenie z Twojego konta.
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
Czy to jest jakiś żart? od 14 lat mam konto na allegro i nie mogę zrobić zakupów.
Proszę o zdjęcie blokady i nie nakładanie takiego czegoś na moje konto w przyszłości.
Wyślij formularz to zdejmą szybciej.
Albo poczekaj, najczęściej zdejmują sami taką blokadę po jakimś czasie.
@Prosiaczek104 ograniczenia zostały już zdjęte 🙂
Dlaczego Allegro robi sobie takie żarty? Mam dokładnie taki sam komunikat o blokadzie
@Arsene911 Allegro lubi prankować swoich klientów😉, a tak na poważnie, to są tak zwane potykacze, robią to, aby sprawdzić, czy ktoś się nie włamał na Twoje konto,( bo często się to zdarza), a później są pretensje, że "ja nic nie kupiłem, a kasa mi z kąta zniknęła", bo jak masz podpiętą kartę , to włamywacz może kupić coś za Twoją kasę, więc wolą się upewnić, czy te zakupy zrobiłeś Ty , czy włamywacz
Nic to nie wniosło to tematu, ale dzięki za chęci.
@Arsene911 te włamania naprawdę są bardzo częste, nie dawno pisała tu pewna pani której włamali się na konto, robili zakupy i jeszcze próbowali wyłudzić kasę z AP, na jej koncie złożyli kilkadziesiąt wniosków o rekompensatę, więc to nie są żarty, tak jak Ci się zdaje
@Arsene911 ograniczenie nakładamy ze względów bezpieczeństwa - podstawą takiego działania jest artykuł 2.12b Regulaminu Allegro. Sprawdziłam, że ograniczenie jest już zdjęte z Twojego konta. 😊
Podejrzewając, że ktoś się bezprawnie zalogował na moje konto zakładacie blokadę, bo czym ją zdejmujcie, po tym jak w tej samej sesji logowania wysyłałem wiadomość przez formularz, o treści "proszę zdjąć blokadę"?
Dobrze rozumiem logikę tego zabezpieczenia, czy coś przeoczyłem?
@Arsene911 dobrze rozumiesz😉 sprawdzili logi, urządzenie z którego napisałeś wiadomość i stwierdzili, że Ty, to Ty