Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
jak pozbyc sie blokady przy zakupie To wyjatkowa sytlacja ze wzgledow bezpieczenstwa chcemy potwierdzic ze to ty
mam to samo jak sie tego pozbyc
@Client:114612316 ściągnęliśmy ograniczenia na koncie, więc teraz wszystko powinno być w porządku.
Proszę o odblokowanie konta. Tak to ja robię zakupy, kartę podarunkowa też kupowałam, teraz chce kupić do 10:00 mleko dla syna, aby doszło do jutra i nie mogę. Co to ma znaczyć?
Proszę o szybkie odblokowanie konta.
Karolina
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz z
Dzień dobry czy moge prosić o pomoc?
@Client:120496580 Spróbuj ponownie zrobić zakupy teraz. 🙂
Mam identyczny problem jak wielu kupujących ostatnio. Czy można coś z tym zrobić? Pozdrawiam
@Arczi_89_ Skierowałam prośbę o zdjęcie ograniczeń zakupowych do odpowiedniego zespołu. Proszę Cię o chwilę cierpliwości.
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów
bezpieczeństwa chcemy jako Allegro
potwierdzić, ze to Ty robisz zakupy. Jeśli
możesz, poczekaj na weryfikacje lub wypełnij i wyślij formularz."
"Jeśli możesz, poczekaj na weryfikacje lub wypełnij i wyślij formularz"
juz tak zrobilem tylko nie wiem ile to trwa
@ac-tuning Cześć, spróbuj wylogować się i zalogować ponownie na swoje konto, taki komunikat nie powinien się pojawiać
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
Pierwszy raz mam jakąś blokadę czy mogę prosić o jej zdjęcie?
Zdarzają się takie sytuacje, opisane są tu na forum, ostatnio nawet często. Zawsze możesz się upewnić: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
@leito22 Spróbuj dokonać zakupów ponownie 🙂
Dziękuję i miłego wieczoru życzę. Pozdrawiam
@leito22 A dziękuję, wzajemnie 🙂
@ko_alka To nie trzeba pisać? moderacja odblokowuje teraz?🤔
@LEW433 Zgłaszamy takie sytuacje do odpowiedniego zespołu i po weryfikacji blokada jest ściągana 🙂