anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz z

MAMY ROZWIĄZANIE!
FrankSong
#1 Nowicjusz#

@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_  Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).

oznacz moderatorów
310 ODPOWIEDZI 310
sawaspu
#7 Wielbiciel#

Mam taki komunikat bez wzgledu co wybiore i klikne kupuje.

To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

To potwierdź, inaczej nie przejdziesz tego.

oznacz moderatorów
sawaspu
#7 Wielbiciel#

Ale jak. Obie opcje do niczego nie prowadza

oznacz moderatorów
br.
#21 Demiurg#

@sawaspu  Formularz masz na stronie kontaktu z Allegro, poszukasz to znajdziesz.  Opcje weryfikacji konta znajdziesz  w ustawieniach swojego konta Allegro, na pewno juz robiłeś weryfikację  więc potrafisz...  Powodzenia!!

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Może za dużo robisz zwrotów .

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@sawaspu problem nie powinien już występować. Daj proszę znać, gdyby było inaczej. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:41442019
#7 Wielbiciel#

Też tak mam:

"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."

Zgłosiłem w kontakt, ale zero odpowiedzi, a potrzebuje dokonać zakupu... 

oznacz moderatorów
I_love_bag
#7 Wielbiciel#

Kiedy chce zrobić zakupy pojawia sie komunikat: To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.

o co chodzi??

oznacz moderatorów
Client:35386082
#13 Ambasador#

Allegro uznało, że ktoś mógł Ci się włamać na konto, albo, że jesteś botem, albo cokolwiek.
Zdarza się. Nie klikaj tak szybko, nie otwieraj tylu okien allegro na raz.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@I_love_bag problem nie powinien już występować. 
Daj proszę znać, gdyby było inaczej. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów