Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o zdjęcie blokady z konta? Próbowałem zamówić 2 iPhone'y, wjechała blokada, a teraz nawet nie mogę kupić ręcznika papierowego (smartfony zamówiłem gdzie indziej).
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
Jaką weryfikację, jaki formularz. Chciałbym móc złożyć zamówienie.
Może to przez ilość? Zrobiłem dziś 18 zakupów na wiele sztuk..
Czasem robią te numery, biją się że nie opłacisz.
i odblokowane, nie wiem tylko, czy samo.
Nie mogę dokonać zakupu na allegro (obojętnie czego, próbowałam z różnymi przedmiotami) i za każdym razem otrzymuje ten sam komunikat:
"To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
Załączam zdjęcie w celu potwierdzenie.
@Sylwin23 Allegro czasem tak robi, może podpadłaś ? musisz wyjaśnić sprawę poprzez kontakt, formularz. Obrazka my nie widzimy i moderacja nie odsłoniła, dlaczego?
Wyświetla się taki komunikat: "To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz."
Czy mogę coś z tym zrobić?
Allegro czasem tak robi, może podpadłeś ? musisz wyjaśnić sprawę poprzez kontakt, formularz.Dział bezpieki Ci zablokował: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?subjectId=6be0e647-a9cf-417f-b70d-42623f4d428b
Długo to zajmuje?
@darekpac123 problem nie powinien już występować.
Dziękuje za pomoc.
Mam ten sam problem nie mogę dokonać żadnego zakupu. Proszę o pomoc
@Venixxx proszę! Problem nie powinien już występować.
To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz.
nic nie mogę zakupić żadnego produktu...
@Venixxx Jakie masz w związku z tym pytanie?
No nie wiem czemu nie mogę nic zakupić ciagle wyskakuje taki komunikat błędu... Potrzebuje pomocy.
@Venixxx "Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
Nie da się wypełnić formularza do czegoś czego nie kupiłeś.... Boże jacy tu ludzie niegramotni. Gdyby się dało zrobić formularz to bym nie pisał....
@Venixxx Tu ludzie tacy niegramotni, że nie mogą napisać że jest problem z formularzem 🙂
W takim razie napisz przez formularz kontaktowy - chyba, że to jest to samo to jeśli się przyjrzysz pole wyboru zakupu jest opcjonalne - nie musisz tam nic zaznaczać.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam ta sama sytuacja komunikat "To wyjątkowa sytuacja. Ze względów bezpieczeństwa chcemy jako Allegro potwierdzić, że to Ty robisz zakupy. Jeśli możesz, poczekaj na weryfikację lub wypełnij i wyślij formularz"
Czy można prosić o pomoc.