anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ukaranie za nieterminową odpowiedź w DYSKUSJI, Błąd allegro, proszę administratorów o odpowiedź.

MAMY ROZWIĄZANIE!
magic-trinkets
#11 Animator#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Dzień dobry.
W dniu dzisiejszym zostały mi odjęte punkty, za nieterminową odpowiedź w dyskusji.

Przeglądnęłam wszystkie dyskusję i wiadomości od kupujących i nigdzie nie mam żadnej zaległości. A wręcz przeciwnie, odpowiadałam poniżej godziny.

Z pobranego raportu wynika, że niby tej dyskusji dotyczy kara 5dcd8f6d-f25e-4b15-839e-2c939e9253b2

A w raporcie dane wskazują na moją odpowiedź.około 40 minut po założeniu dyskusji.
Data założenia dyskusji 12.02.2025, 12:32:34

Data pierwszej akcji 12.02.2025, 13:08:38

Proszę o naprawienie zaistniałego błędu.
Pozdrawiam Paulina Baranowska Magiczne Błyskotki

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@magic-trinkets zweryfikuję Twoją sprawę i wrócę z odpowiedzią. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
magic-trinkets
#11 Animator#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

Dzień dobry.
W dniu dzisiejszym zostały mi odjęte punkty, za nieterminową odpowiedź w dyskusji.

Przeglądnęłam wszystkie dyskusję i wiadomości od kupujących i nigdzie nie mam żadnej zaległości. A wręcz przeciwnie, odpowiadałam poniżej godziny.

Z pobranego raportu wynika, że niby tej dyskusji dotyczy kara 5dcd8f6d-f25e-4b15-839e-2c939e9253b2

A w raporcie dane wskazują na moją odpowiedź.około 40 minut po założeniu dyskusji.
Data założenia dyskusji 12.02.2025, 12:32:34

Data pierwszej akcji 12.02.2025, 13:08:38

Proszę o naprawienie zaistniałego błędu.
Pozdrawiam Paulina Baranowska Magiczne Błyskotki

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@magic-trinkets Liczy się nie tylko pierwsza odpowiedź na dyskusję.
Na każdy wpis kupującego - niezależnie od tego co napisał Twoja odpowiedź musi być ostatnia. 

oznacz moderatorów
magic-trinkets
#11 Animator#

Wiadomość od kupującego w dyskusji była jedna, na którą po około 36 minut udzieliłam odpowiedzi.
Dyskusję klientka założyła 12.02.2025, 12:32:34

Ja odpowiedziałam  12.02.2025, 13:08:38

Gdyby była zaległość, punkty były by odjęte z 13 na 14 luty.
A dziwnym trafem system nałożył punkty karne z 15 na 16 luty.
I tak jak pisałam, według raportu pobranego z allegro, punkty zostały odjęte z tej konkretnej dyskusji.

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@magic-trinkets otrzymałam informację, iż obecnie na Twoim koncie wynik jest prawidłowy. Przykro mi, że wcześniej dane się nie zgadzały. Sprawdź proszę, czy obecnie przeliczone dane są zgodne. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
magic-trinkets
#11 Animator#

Dziękuje za pomoc.
Wszystko zostało naprawione 🙂
Pozdrawiam serdecznie

oznacz moderatorów