Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dzień Dobry ukradziono mi z konta ponad kilka tys PLN pod tytułem /OPT/X/////P24-J0U-C4B-N3C Allegro 8074c7dd-059
nic nie kupowałam na allegro a pieniądze ściągło PayPro S.A
jak mam odzyskać tyle pieniędzy ?
proszę o pomoc i radę
a TUTAJ nie masz nic🤔
@KOGIEL_T pewnie nie ma , oszuści zwykle ukrywają zakupy żeby utrudnić ofiarom anulowanie .
jak ukryty, to będzie TU
Ostatni raz zamawiałam ponad rok temu na allegro
@Client:96337830 ale jeśli masz słabe hasło i podpiętą kartę, to oszust mógł zrobić zakupy za Ciebie😉
Czy jest szansa aby otrzymać zwrot tych pieniędzy ?
@Client:96337830 zgłoś do banku. Masz podpięta kartę do konta allegro?
Czy jest szansa aby odzyskać pieniądze
@Client:96337830 trzeba wołać @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
muszą Ci dziewczyny przywrócić zakupy do zakładki , dalej Twoja rola , mianowicie kontakt ze sprzedawcami , może jeszcze nie powysyłali przesyłek i da się anulować , jak poszły może jest szansa je zawrócić .
Praktycznie nie ma możliwości, aby pobrało ci środki z konta bez potwierdzenia. Pytanie czy czasem nie klikałeś w jakiś komunikat w apce bankowej i w ten sposób potwierdziłeś transakcję.
A jeżeli chodzi o typy transakcji to:
- przelew zawsze wymaga potwierdzenia, chyba że na konto dodane jako zaufane
- płatność ekspresowa (szybka płatność) zawsze wymaga potwierdzenie, nie ma możliwości dodania nr konta jako zaufanego
- płatność BLIK wymaga potwierdzenia. Można dodać stronę do zaufanych w apce bankowej, ale to tylko pomija wpisywanie kodu BLIK. Transakcję i tak trzeba potwierdzić
- płatność kartą, tu w zależności od banku. Trzeba podać PIN (do transakcji internetowych), potwierdzić w apce bankowej, podać kod SMS, albo zalogować się na swoje konto i potwierdzić transakcję. Wyjątkiem mogą być transakcje na małe kwoty.
Podpięta karta , słabe hasło , brak dwuetapowego logowania , popraw mnie jak się mylę .
@Client:96337830 nie widzę na tym koncie zakupów ani płatności za usługę Allegro Smart! w ostatnim czasie. Najlepszym rozwiązaniem będzie skontaktować się bezpośrednio z bankiem, który obsługuje Twoje konto/kartę.
@RaBarbar_ka sprawdź inne konta @Client:96337830
@RaBarbar_ka może inne konto , jak możesz poproś la_nika lub Olę 🌼 , one będą wiedziały co zrobić .
@Client:96337830 niestety na kontach nie ma żadnego śladu po zakupach.
W pierwszej kolejności powinnaś niezwłocznie skontaktować się z bankiem. Następnie prześlij potwierdzenie tej płatności za pomocą naszego formularza.