anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ukradziono mi pieniądze

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:96337830
#7 Wielbiciel#

@Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dzień Dobry ukradziono mi z konta ponad kilka tys PLN pod tytułem /OPT/X/////P24-J0U-C4B-N3C Allegro 8074c7dd-059

nic nie kupowałam na allegro a pieniądze ściągło PayPro S.A

jak mam odzyskać tyle pieniędzy ?

proszę o pomoc i radę 

oznacz moderatorów
15 ODPOWIEDZI 15
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Client:96337830 

a TUTAJ nie masz nic🤔

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@KOGIEL_T pewnie nie ma , oszuści zwykle ukrywają zakupy żeby utrudnić ofiarom anulowanie .

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@mdrogeria 

jak ukryty, to będzie TU

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Ostatni raz zamawiałam ponad rok temu na allegro 

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Client:96337830  ale jeśli masz słabe hasło i podpiętą kartę, to oszust mógł zrobić zakupy za Ciebie😉

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Czy jest szansa aby otrzymać zwrot tych pieniędzy ? 

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:96337830 zgłoś do banku. Masz podpięta kartę do konta allegro?

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Czy jest szansa aby odzyskać pieniądze 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:96337830 trzeba wołać  @Syrena_zT @julienail @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

muszą Ci dziewczyny przywrócić zakupy do zakładki , dalej Twoja rola , mianowicie kontakt ze sprzedawcami , może jeszcze nie powysyłali przesyłek i da się anulować , jak poszły może jest szansa je zawrócić .

oznacz moderatorów
pecela
#18 Luminarz#

@Client:96337830

Praktycznie nie ma możliwości, aby pobrało ci środki z konta bez potwierdzenia. Pytanie czy czasem nie klikałeś w jakiś komunikat w apce bankowej i w ten sposób potwierdziłeś transakcję. 

A jeżeli chodzi o typy transakcji to:

- przelew zawsze wymaga potwierdzenia, chyba że na konto dodane jako zaufane 

- płatność ekspresowa (szybka płatność) zawsze wymaga potwierdzenie, nie ma możliwości dodania nr konta jako zaufanego

- płatność BLIK wymaga potwierdzenia. Można dodać stronę do zaufanych w apce bankowej, ale to tylko pomija wpisywanie kodu BLIK. Transakcję i tak trzeba potwierdzić 

- płatność kartą, tu w zależności od banku. Trzeba podać PIN (do transakcji internetowych), potwierdzić w apce bankowej, podać kod SMS, albo zalogować się na swoje konto i potwierdzić transakcję. Wyjątkiem mogą być transakcje na małe kwoty.

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

Podpięta karta , słabe hasło , brak dwuetapowego logowania , popraw mnie jak się mylę .

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:96337830 nie widzę na tym koncie zakupów ani płatności za usługę Allegro Smart! w ostatnim czasie. Najlepszym rozwiązaniem będzie skontaktować się bezpośrednio z bankiem, który obsługuje Twoje konto/kartę.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@RaBarbar_ka  sprawdź  inne konta @Client:96337830 

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@RaBarbar_ka może inne konto , jak możesz poproś la_nika lub Olę 🌼 , one będą wiedziały co zrobić .

oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@Client:96337830 niestety na kontach nie ma żadnego śladu po zakupach.
W pierwszej kolejności powinnaś niezwłocznie skontaktować się z bankiem. Następnie prześlij potwierdzenie tej płatności za pomocą naszego formularza.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów