Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Chciałbym przywrócić ukryty zakup z dnia 12.09.2024.
@Kratos-K2 Przywróciłam zamówienie do Twojej zakładki.
ukryty zakup czy można cofnąć
@Siekierozojad Tak, można. Napisz, proszę, z jakiego okresu mam przywodzić zakupy. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 5 sierpnia
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ pomożecie znaleźć zgubę?
@ewcia3260 zakup przywrócony do Twojej zakładki.
Anulowałem zamówienie i dodałem zakup do ukrytych, nie zwrócili pieniądze za ten produkt.
Minęło max 14dni od zgloszenia odstąpienia od umowy? @Client:124703630
@Client:124703630 rozumiem, że chodzi o zamówienie nr aae1cfc0-76ad-11ef-b436-679471b8460b? Przywróciłam je do zakładki, natomiast sprzedajacy zwrócił wpłatę wczoraj, zaksięgowała się poprawnie i w ciągu kilku dni wróci na konto powiązane z BLIKiem, którym opłaciłeś zakup.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów na moim koncie
@zydek696 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie.
Dzień dobry,
przypadkowo ukryłam zakup na allegro. Czy mogę prosić o przywrócenie ostatniego ukrytego zamówienia?
z góry dziękuję
Dzień dobry @stamp_world! Proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 20.09.2024 celem zwrotu do sprzedającego.
@androtti proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Poproszę o przywrócenie zakupu plandeki na balkon oraz haczyków do montażu siatki
Cześć, @mkepisty96. Gotowe 🙂