Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrocenie zakupu z dnia 18.12
@kaha130276 Jest przywrócony 🙂
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Witam prosiłbym o przywrócenie ukrytego zakupu z miesiąca GRUDZIEŃ bieżącego roku był to smartfon MOTOROLA ( BIAŁY ) dokładnie nie pamiętam dnia ale ukryć musiałem bo niechciałęm by ktoś go zobaczył gdyż miałbyć to prezent pozdrawiam
@Ziedariu11270627 na koncie z którego piszesz nie widzę tego zakupu. Sprawdź proszę, czy nie zamówiłeś tego telefonu na innym koncie Allegro.
Również proszę o odkrycie ukrytego zakupu. Pozdrawiam
@bolek1007 Ostatni ukryty zakup powinien już być ponownie widoczny w Twojej zakładce.
@piotr_ot2 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie.
Jak ładnie poprosisz to moderacja odkryje przed Tobą karty @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Tak z ciekawości czemu ciągle ludzie ukrywają sobie zakupy 🤔
@beatahojka Przywróciłam Twoją otatnią ukrytą transakcję.
Witam, mam sprawę. Nie wiem jak zobaczyć zakup który ukryłam. Czy ktoś może mi wyjaśnić jak sobie z tym poradzić bo chciałabym zrobić jednak zwrot ?
Data zakupów :
13.12.2024
@Client:110189933 Przywróciłam tę transakcję do Twojej zakładki.
Witam, jak przywrócić ukryty zakup na allegro? Ukryłem jeden z zakup z tego tygodnia i nie wiem jak go teraz "odkryć"
@Lukasz_sa10 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie ostatniego ukrytego zakupu.zakupu
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@huligan21 bardzo proszę, gotowe.
Chciałabym przywrócić ukryty zakup. Jak to ogarnąć ?