Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Kiedyś w zakładce Ulubione były jasno podzielone listy: LISTY / OFERTY / WYSZUKIWANIA / SKLEPY. Teraz tego nie widzę – gdzie się to podziało?
Druga sprawa – jak usunąć z Ulubionych „Propozycje przesyłek”, które Allegro samo mi tam dorzuca? Jest to MEGA irytujące, bo zamiast moich zapisanych ofert pojawiają się jakieś przypadkowe produkty, których wcale nie chcę obserwować.
Czy jest możliwość wyłączenia/ukrycia tej funkcji?
Pozdrawiam
@Sa_nova nie chciałbym ujawniać co mam w obserwowanych, mógłbym to zrobić na maila jakiego podacie
Co wyście zrobili z zakładką Ulubione, jak ustawić wszystkie oferty wg czasu do końca oferty to zagadka
Przecież i tak nic nie zmienicie na lepsze i tylko tak gadacie dla miłej atmoswerki. Pani pewnie to BOT Allegro jest za wielką korpo by robić cos dobrego dla swych klientów. Macie nas gdzieś. Chyba zakończe lata kupowania przez Allegro.
U mnie to samo.Groch z kapustą,wszystkie obserwowane aukcjie pomieszane na rózne zakonczenie dni.Do tego nie moge wejsc w zakladke to co kupiłem.
I dlaczego nie widac zakładki ZAKOŃCZONE ??
I znowu spier.....cie następną częśc allegro, "moje Ulubione". Naprawdę , tam pracują tuki..
U mnie, po tej chorej zmianie, najpierw są wyświetlane ulubione, nieposortowane wg. czasu końca z allegro lokalnie a potem dopiero posortowane z allegro. Dałoby się to obejść, tworząc nową listę, ale nie da się do niej łatwo dodać wszystkich ulubionych, jeśli ma się ich dużo. Kompletna porażka.
Od dziś widzę że zmieniono widok zakładki ulubione czy ktoś też to zauważył? Jest dla mnie mało atrakcyjna i czytelna to co było wcześniej bardziej mi odpowiadało
no właśnie, chyba komuś się nudziło, bo tamta była OK. Teraz nie można ustawić, żeby sprzedawcy byli alfabetycznie. Masakra. Może do tego wrócą.
Sprawcom tego "usprawnienia" można zadedykować piosenkę Wojciecha Młynarskiego "Co by tu jeszcze?"
@krzyyss problem jest już zgłoszony do działu technicznego i pracują nad tym. 😊
przestańcie pracować nad czymś co było dobre, żeby to zepsuć. Zajmijcie się czymś innym może.
dział techniczny do zwolnienia.
Mogli w tym nie grzebać bo było super a teraz wyszło TRAGICZNIE niczego nie ma na swoim miejscu i po co to było ruszać????????????najprostsze rozwiązania są najlepsze a to co jest teraz to brak słów!!!!!!!!!niech działają i to prędko szkoda naszych nerwów.Proszę o interweniowanie w tej kwestii stale i wciąż.
Na swoim profilu na Fb Allegro dało dzisiaj do zrozumienia, że nie zamierzają przywrócić tych funkcjonalności - tak ich obchodzi głos społeczności.
@ka1964 Niestety nie jesteśmy w stanie sprostać oczekiwaniom wszystkich klientów, choć zdanie każdego z Was jest dla nas ważne. Wszystkie zmiany jakie wprowadzamy są wcześniej badane pod kątem jakościowym (wywiady z klientami) oraz ilościowym ( w formie testów A/B lub monitoringu metryk).
oczekiwania klientów były spełnione przy poprzednim panelu co do którego nie było raczej uwag. W odróżnieniu od obecnego. Chciałbym poznać interlokutora udzielającego wam wspomnianego wywiadu, przypuszczam że jest jak Yeti - podobno istnieje, podobno ktoś go widział....
Absolutnie zgadzam się z przedmówcą - poprzednia wersja panelu spełniała oczekiwania klientów, natomiast nowa wersja to degradacja funkcjonalności i "user experience".
problem jest już zgłoszony do działu technicznego i pracują nad tym
problem jest już zgłoszony do działu technicznego i pracują nad tym
czyli wprowadzono tak poważną zmianę bez próby sprawdzenia, czy zadane filtry działają? To nawet nie testy, co podstawowa funkcjonalność
Łomatko, fochofffffcy.... - aż jestem zażenowany,,,,
Problem w tym, że oni zarabiają grube kabany za to psucie allegro bo to informatycy wiec mediana zarobków kilkadziesiąt tys na miesiąc. ALLEGRO NIC NIE ZMIENI BO ODNOSZĘ WRAZENIE, ZE OD PLANDEMII PRZESCIGAJĄ SIĘ W PSUCIU CAŁEJ PLATFORMY.
Tyle, że klienci nie powinni zastępować testerów którzy jak się domyślam są na wakacjach :). Błąd jest wyjątkowo nieprzyjemny dla osób z dużą ilością obserwowanych ofert więc Allegro może go dodać do "listy błędów ulubionych" powracających przy wdrożeniach kolejnych wersji.
BTW powrócił również błąd z fokusem przy wyborze sposobu sortowania przy wyszukiwaniu. Po wybraniu z combobox-a metody sortowania fokus powinien być "zdjęty z combobox-a" i przeniesiony na listę wyników ponieważ użytkownik przekonany że dokonał wyboru sortowania chce się poruszać przy pomocy klawiszy nawigacji po liście wyników. Kiedyś tak to działało tymczasem po ostatnich zmianach, po naciśnięciu strzałki zamiast scroll-ować listę nieświadomie zmienia rodzaj sortowania co skutkuje kolejnym wyszukiwaniem (najczęściej nie jednym zanim osoba się zorientuje) i niepotrzebnie obciąża Państwa serwery. Ten błąd to rekordzista pod względem ilości powrotów na państwa portal.