anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ulubione - Listy obserwowanych

MAMY ROZWIĄZANIE!
arakin84
#7 Wielbiciel#

Witam,

Kiedyś w zakładce Ulubione były jasno podzielone listy: LISTY / OFERTY / WYSZUKIWANIA / SKLEPY. Teraz tego nie widzę – gdzie się to podziało?

Druga sprawa – jak usunąć z Ulubionych „Propozycje przesyłek”, które Allegro samo mi tam dorzuca? Jest to MEGA irytujące, bo zamiast moich zapisanych ofert pojawiają się jakieś przypadkowe produkty, których wcale nie chcę obserwować.

Czy jest możliwość wyłączenia/ukrycia tej funkcji?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
201 ODPOWIEDZI 201
adriandiego
#8 Zapaleniec#

Jedyne narzędzie do grupowania ofert jaki łaskawie daliście to listy tylko że jest i h za mało by sprawnie zorganizować sobie po ad 500 obserwowanych ofert.

do tego jak już pisałem wyszukiwanie jest do niczego bo jeden nazwie coś szybką inny przyłbicą, nie można skutecznie posortować po sprzedających więc znów trzeba długie minuty przegrzebywać jego ofertę aby coś znaleźć by nie zamawiać jednego fantu w przesyłce. Spędzając tyle czasu na Allegro nie zostanie mi już nic czasu by zarobić na zakupy. Poza tym tak jak pisałem listy się z wielu przyczyn nie przydają. Dodawnie do nich jest stratą czasu. Wnoszę o przywrócenie poprzedniej funkcjonalności. Kolejna zmiana tylko dowodzi że nie szanujecie czasu użytkowników.

IMG_3385.png

oznacz moderatorów
Fair_Lady
#9 Pomysłodawca#

Rozgryzłam filtrowanie ulubionych ofert, tworzenie folderów, ale nijak nie mogę zmienić automatycznego przenoszenia z widoku ogólnego na widok docelowego folderu dla każdej przeniesionej oferty.

Syzyfowa praca! 

Da się coś z tym fantem zrobić? 

oznacz moderatorów