anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ulubione - Listy obserwowanych

MAMY ROZWIĄZANIE!
arakin84
#7 Wielbiciel#

Witam,

Kiedyś w zakładce Ulubione były jasno podzielone listy: LISTY / OFERTY / WYSZUKIWANIA / SKLEPY. Teraz tego nie widzę – gdzie się to podziało?

Druga sprawa – jak usunąć z Ulubionych „Propozycje przesyłek”, które Allegro samo mi tam dorzuca? Jest to MEGA irytujące, bo zamiast moich zapisanych ofert pojawiają się jakieś przypadkowe produkty, których wcale nie chcę obserwować.

Czy jest możliwość wyłączenia/ukrycia tej funkcji?

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
187 ODPOWIEDZI 187
Tawez
#7 Wielbiciel#

Ja jestem spokojny, nie musisz do mnie tak powoli i wyraźnie krzyczeć.

A jak doszło do mnie, że fakt iż to nie ja wygrałem licytację, nie oznacza, że nikt nie wygrał, to sobie uświadomiłem, że Alle Drogo też jest spokojne. Prowizja się zgadza, nie ma się co spieszyć… ile to już dni wiedzą o tym?

Swoją drogą to ciekawe. Taki Adżajl był w Alle jak tam pracowałem i wygląda na to, że ktoś albo olał testy albo nie napisał testów (czyli olał) do funkcjonalności którą zmieniał/dodawał…

oznacz moderatorów
darion1
#8 Zapaleniec#

Z mojej strony to była oczywiście ironia... Płacimy ogromne prowizje jako sprzedający, a w zamian otrzymujemy kiepski produkt. Jako kupujący, jesteśmy pozbawieni możliwości obserwowania interesujących nas aukcji. Błąd z sortowaniem powinien być rozwiązany w ciągu godzin... mijają kolejne tygodniem. Dramat.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Tawez problem jest nam znany i już pracujemy nad wdrożeniem zmian, które pozwolą na prawidłowe sortowanie ofert według czasu do ich zakończenia.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Zawsze pracujecie... Od czasu do czasu przydałyby się jakieś konkrety. A tak już całkiem serio to jak tak biednie z kasą na porządnego programistę to weźcie się przejdźcie do pierwszego z brzegu technikum informatycznego. Te dzieci naprawdę sporo potrafią i bez problemów to ogarną za darmo w ramach praktyki... Wiem, bo mam takiego w domu i od 2 lat co zmiana to niezłą bekę ma...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
pewu3000
#8 Zapaleniec#

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

U mnie sortowanie zaczęło działać poprawnie dzisiaj. Nadal natomiast za każdym razem jak wchodze w ulubione (w aplikacji), to muszę sortowanie ustawiać od nowa. Przedtem ustawienie sortowania było zapamiętywane. Dodatkowo przydałoby się mieć możliwość zapamiętania że ostatnio oglądałem tylko Oferty (nie używam widoku gdzie wszystko jest wymieszane). Czy istnieje możliwość naprawienia tego? Brak zapamiętywania ustawień powoduje, że korzystanie z Ulubionych jest bardzo upierdliwe 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@pewu3000 dowiem się, czy mamy takie plany w najbliższym czasie i wrócę tutaj do Ciebie z odpowiedzią. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

Wracam do Was z dobrymi wieściami 🙂 Błąd został już naprawiony i sortowanie powinno działać prawidłowo. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
spa
#8 Zapaleniec#

Tą drogą chciałbym przeprosić sprzedających !

Od chyba trzech tygodni nie uczestniczę w licytacjach.Należy podziękować "myślicielom z Allegro".

Nadal nie wiem kiedy kończą się aukcje, a nie będę przekopywał się przez setkę obserwowanych. "Ulubione" nadal ustawione od ....

Sprzedający niech mają pretensje do Allegro, jeżeli mają licytacje i spadek obrotów.

oznacz moderatorów