anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Uszkodzony towar

pinky75
#8 Zapaleniec#

Witam, podejrzewam że temat dobrze znany dla innych ale nie do końca dla mnie, po poraz pierwszy mam taki problem. Kupiłam nową rzecz która po otwarciu jest uszkodzona, jest wgniecona od góry. Karton nie ma w tym miejscu uszkodzenia tylko delikatne zarysowanie z boku. Sprzedający każe mi reklamować ale ja nie chce czekać 30 dni na reklamację u przewoźnika , towar był kupiony na prezent. A allegro każe mi zgłosić reklamację u przewoźnika i kółko zamknięta. Zaznaczę że towar wogole nie zabezpieczony tylko w pudło włożony.  Co można zrobić w tej sprawie, nie widzę chceci żądnej pomocy

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

pinky75
#8 Zapaleniec#

Dziękuję Ci sprzedawca to cwania już zamknął temat nr zamówienia 17024841201

oznacz moderatorów

pinky75
#8 Zapaleniec#

17024841201 dziekuje

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Trzymaj się dyskusji a jakby co to dyskusję odznacz jako nierozwiązaną, po 14dniach.

oznacz moderatorów

pinky75
#8 Zapaleniec#

@LEW433 @Nie zabardzo rozumiem dostałam taka odpowiedź 

pinky75 - skontaktujemy się z Panią w zgłoszeniu o numerze: 48257910. Kwestia przesyłki będzie rozstrzygana w sprawie reklamacyjnej w obecnym momencie dyskusje zamykam.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Ja tez nie rozumiem, kto zamyka i dlaczego: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

pinky75
#8 Zapaleniec#

@w_kiwi @Dziękuję Ci sprzedawca to cwaniak już zamknął temat nr zamówienia 17024841201 drapak tekturowy 

oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Ale co ty z ty zamknięciem? W kółko na okrągło i bzdurnie. Przecież sprzedawca nie ma uprawnień do zamykania dyskusji i to ic potwierdziła moderacja

czekaj na rozwój jak ci lew pisze i nie dodawaj niepotrzebnych kwiatków. Bądź  wiarygodną to ci protecta chociaż przyznają 

oznacz moderatorów

pinky75
#8 Zapaleniec#

@Monika__L @Chodzi o to że on już sprawę rozwiązał czyli odrzucił moją reklamację i tak w kółku, pierwszy raz w życiu mam taka sprawę a jestem na allegro ponad 20 lat szok

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@pinky75  Spokojnie, on odrzucił(ma prawo) ale dyskusja jest i jej się trzymaj.

oznacz moderatorów