Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, dziś dostałem maila, że "Twoja umowa została rozwiązana", co może być przyczyną, jak nie stracić konta???
@TWIN-SPARK przyczyna jest taka, że konto było nie używane, prawdopodobnie jest to konto które założyłeś kilkanaście lat temu i go nie używałeś😉
@TWIN-SPARK W mailu masz login konta, pewnie jakieś stare, którego nigdy nie używałeś.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dostałam maila o rozwiązaniu umowy z allegro a nigdy nie rozwiązywałam umowy
O co chodzi?
Loguję się normalnie
@kmlyna masz inne konto którego nie używałaś
Jak by ktoś miał jeszcze wątpliwości które konto zostało usunięte, to w tym miejscu są dane usuwanego konta😉
@kmlyna w mailu masz login konta, którego dotyczy rozwiązanie umowy. Pewnie jakieś stare konto, o którym nie pamiętasz.
@TWIN-SPARK @kmlyna w nagłówku tego maila jest informacja, którego dokładnie konta dotyczy ta wiadomość.