Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Witam mam zamiar w poniedziałek zgłosić sprawę na policję kupiłem produkt i konto zostało zablokowane
anulowałem zakup 24h mineło kasy nie ma a produkt się pojawia tzn takie same produkty opisy i fotki grafika ale od innego sprzedawcy co zaraz jest blokowany
zgłaszam to na policję
W 3 dni z 10kont zostało zablokowanych
Każdy sprzedawca według regulaminu allegro może sobie wystawiać swoje przedmioty korzystając ze zdjęć czy opisów innych sprzedających a będących w katalogu.
ale co chcesz zglosic?
Allegro nie panuje w 3dni 10kont zablokowanych i powstają nowe z tymi samymi produktami te same ceny jak pisałem z tymi sprzedawcami to odpisują że paczka wysłana a ja wysłałem tylko zapytanie heheheh
A te konta to chiny?
To, że konto zostało zablokowane nie oznacza, że nie odzyskasz pieniędzy. Jak minie czas wysyłki, to otwórz dyskusję, jak sprzedający się nie odezwie, nie wyśle towaru. to Allegro odda Ci wpłatę z Allegro Protect. Trochę to potrwa.
To będzie skuteczniejsze niż zgłaszanie Chińczyka na Polską Policję, bo i tak nie będą w stanie pomóc.
Następnym razem - omijaj chińskie konta...
@Client:91004747 Jak kupiłeś od majfrienda to nawet zgłoszenie do Interpolu nic Ci nie da.
@Client:91004747 Najpierw jedno konto, a teraz masz zablokowane 10 kont? Po co ci tyle kont było potrzebne?
Masz nadzieję że policja odblokuje ci te konta? O święta naiwności.... 🤣
Moim zdaniem wydaje się być bardzo słuszną polityka serwisu Allegro... Łubu dubu...!!!
@br. chyba źle go zrozumiałeś, on raczej pisze o sprzedającym który w kółko wystawia te same oferty, jak zablokują mu jedno konto, to otwiera kolejne i dalej sprzedaje😉
@KOGIEL_T " chyba źle go zrozumiałeś,.."
Ja to różnie czytałem, można interpretować że on kupował ale równie dobrze można czytać że zablokowali mu 10 kont. Strona jest dla "Początkujący sprzedawcy" więc moje pytanie było całkiem na miejscu.
Kolejna ciekawostka, czekał 24 godziny na zwrot pieniędzy (wczoraj była niedziela) a moderatorka zaproponowała mu natychmiastowe złożenie wniosku do Protect. Gdy zapytałem skąd taka szybkość działania Protect, mój wpis został usunięty bez żadnego komentarza czy wyjaśnienia.
Przypomina mi to Wiedźmina i opis podejmowania decyzji przez księżną Anariettę. Nie będę cytował bo pewnie za taki cytat zablokowali by mi całkiem dostęp.
@Client:91004747 widzę, że prowadziłeś już dyskusję z tym sprzedającym i złożyłeś już również wniosek do Allegro Protect, więc teraz wystarczy, że poczekasz na decyzję.