Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
?
a może składałeś reklamacje? Odrzucona? Mieli prawo. Możesz się odwoływać
ale to tylko gdybanie
Pisz w jednym wątku. Jak to wina paliwa to roszczenia do rafinerii
Mam problem z silnikiem w agregacie KRAFT & DELE DK162 .Mechanik twierdzi że został wypalony zawór w
Trzeba naprawic
tylko czegokolwiek nas oczekujesz? Tu forum użytkowników allegro. Poczekajmy może ktoś jest z sądowy mechanikiem
Może trzeba dochodzić roszczeń u producenta paliw
@roman11423 W przypadku takich wynalazków to sądzę że taniej będzie kupić nowy agregat niż remontować głowicę, zawory.
Wypalenie zaworów wcale nie musi mieć związku z paliwem a na przykład z brakiem prawidłowej regulacji zaworów.
Czy ten agregat miał robione jakieś przeglądy techniczne, czytałeś chociaż raz instrukcję obsługi?
Mam prawo sądzić że uszkodzenie agregatu mogło być wynikiem nieprawidłowej eksploatacji.
Ja podziwiam odwagę osób, które kupują takie chińskie wynalazki. To jest nieremontowalne, jeżeli towar jest na gwarancji to reklamuj u sprzedawcy/importera. Jeżeli jest już po to potraktuj to jako nauczkę i oddaj do elektrośmieci. Jeżeli się zdecydujesz na remont to nawet jeżeli wyniesie on mniej niż wartość tego czegoś w co wątpię, to za chwilę wysiądzie coś kolejnego. Agregat dobrej jakości w takim wyposażeniu pewnie zaczyna się od 4tys w górę. Za kwotę poniżej tysiąca brutto minus vat, podatek i prowizja do Allegro nie wiem czego się można było spodziewać.
Cześć, @roman11423. Czy kontaktowałeś się w tej sprawie ze sprzedającym? Jeśli nie, to zachęcam do rozpoczęcia Dyskusji - na Twoją prośbę doradca włączy się do rozmowy ze sprzedającym.