Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Witam, sprzedający zgodził się na zwrot produktu, nie mogę zwrócić produktu, opcja Zwróć Zakup jest nie aktywna. Proszę o pomoc.
@Krzytsztof po pół roku niema możliwości wygenerować zwrotu przez allegro. Nie twórz nowych wątków.
Czy sprzedający może mi taki kod/etykietę utworzyć?
@Krzytsztof W tej sytuacji skontaktuj się bezpośrednio ze sprzedającym i ustal warunki dostawy. Wygeneruje dla Ciebie etykietę lub zasugeruje, abyś odesłał produkt na koszt własny.
@Krzytsztof @Koszt zwrotu - w przypadku odstąpienia od umowy - jest zawsze po stronie kupującego.
Wejdź na stronę jakiego brokera kurierskiego i wygeneruj etykietę.
Chyba że to reklamacja - wtedy ten koszt ponosi sprzedający.
@Krzytsztof A co, po pół roku chciałbyś jeszcze darmowy zwrot? Kuriera sobie sam opłacasz i wysyłasz na swój koszt. Zgoda na zwrot nie oznacza, że ktoś ci będzie to dodatkowo za darmo sponsorował.
Może jednak Bedzie darmowy, korespondencie w dyskusji prowadzę ze sprzedającym, już od samego rana.
@Krzytsztof @Ja nie wiem ile razy można pisać to samo 🙉
Jeśli składasz reklamację - sprzedający musi odebrać towar na swój koszt.
Jeśli chcesz zwyczajnie zrezygnować z zakupu - Ty ponosisz tego koszt.
Nie ma nic za darmo.
@Krzytsztof Zapewne sprzedawca nie zauważył, że pytanie było o zwrot zakupu sprzed 5 miesięcy.... Przez Allegro darmowego zwrotu nie będzie. To nie reklamacja, więc przy niedużej wartości i 5 miesiącach na pewno nie podeśle ci darmowej etykiety... Ale życzę powodzenia i dalszego dogadywania się 😉