anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wniosek Allegro Protect od blisko miesiąca ma status "rozpatrujemy twój wniosek" Ile można czekać?

desox
#7 Wielbiciel#

Wniosek Allegro Protect od blisko miesiąca ma status "rozpatrujemy twój wniosek" Ile można czekać?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

desox
#7 Wielbiciel#

wniosek nr 404218-1747327900

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@desox  w zasadzie, to Allegro nie ma terminu na odpowiedz😉, ale może ktoś zerknie🤔

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@desox czy możesz mi pokazać zrzut swojego ekranu, gdzie widzisz tę informację? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#18 Luminarz#

@_HolaOla_  dlaczego jak ktoś podaje numer, to prosicie o zrzut, a jak daje zrzut, to prosicie o numer🤔, czy to są potykacze, o których kiedyś wspominał @msniezek 😉

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@KOGIEL_T nie, poprosiłam o zrzut, ponieważ informacje, które podał autor wątku nie zgadzają się z danymi, które widnieją w naszym systemie. Dlatego abym mogła ustalić, gdzie dokładnie pojawia się problem potrzebuję ten zrzut. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

desox
#7 Wielbiciel#

Proszę 

desox_0-1749415594491.png

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@desox Z informacji które uzyskałem, Twój wniosek został rozpatrzony 16.05.2025, o godzinie 14:53.
Czyli jeśli dobrze rozumiem, nie otrzymałeś żadnej informacji lub powiadomienia e-mail w tej sprawie?

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

desox
#7 Wielbiciel#

W dalszym ciągu wniosek ma status: rozpatrujemy twój wniosek, a pieniędzy na koncie ani widu...ani słychu...

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Poprosiłem @desox odpowiedni zespół o skontaktowanie się z Tobą w tej sprawie.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów