Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam. Wpłaciłem pieniądze na poczcie za towar. Miałem wydrukowany blankiet który pobrałem z ALLEGRO. Sprzedający poinformował mnie dzisiaj że nie wpłynęły mu pieniądze. Pieniążki wpłaciłem 19,11,2024.
CO Z TYM MAM ZROBIĆ NIE MAM PIENIĘDZY ANI SWOJEGO TOWARU!!!!!!!!!
@bobo115pl blankiet do wpłat na poczcie wydrukowany z Allegro🤔
Tak. Była opcja PRZELEW TRADYCYJNY, i przerzuciło mnie na stronę z danymi do przelewu oraz była możliwość wydrukowania gotowca TO Z NIEJ SKORZYSTAŁEM.
@bobo115pl gotowiec gotowcem ale babka na poczcie też mogła cyfrę nr konta źle wklepać i po ptokach przelew nie dojdzie.
Od tego masz opcję kup teraz i przelew tradycyjny, nawet nie wspomnę że taki pocztowy przekaz / przelew idzie najdłużej. Jak się nie zaksięguje sprzedawcy kasa do poniedziałku to na poczcie zainterweniuj co z twoją kasą on ma obowiązek zrealizować zamówienie po twojej zapłacie czyli jak się zaksięguje
@bobo115pl Taki przelew nie księguje się w 3dni, taki przelew jak wszystko jest dobrze wypisane księguje się nawet do 7dni, a jak nie to operator platności powinien się z tobą skontaktować , a kupowanie bezpośredni ma także wady i z pewnością więcej wad.
ooooooooooo @LEW433 ty nie umarłeś ? tu się tak martwili twoją absencją.
@bobo115pl Czas rozliczenia płatności przelewem tradycyjnym może trwać kilka dni roboczych. W przyszłości sugeruję rozważenie możliwości wyboru płatności kartą lub szybkim przelewem online.
W przyszłości to zadzwonię bezpośrednio do sprzedawcy i ominę allegro jak nie będzie możliwości kupna za pobraniem @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@bobo115pl O tym czy jest dostępna dostawa za pobraniem decyduje sam sprzedający - a coraz mniej sprzedających się na udostępnienie takiej metody dostawy decyduje bo kupujący nie odbierają przesyłek.
@bobo115pl Taki przelew księguje się do 3 dni roboczych.
W teorii powinien zostać zaksięgowany w dniu dzisiejszym - o ile został poprawnie zlecony.
https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/przelew-bankowy/nie-mam-konta-w-banku-czy-moge-korzystac-z-a...
Poczekamy zobaczymy
Czy ALLEGRO posiada numer telefonu.? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@bobo115pl Nie udostępniamy numeru telefonu. Na wybranych ścieżkach formularza kontaktowego możesz poprosić, żebyśmy do Ciebie zadzwonili.
@bobo115pl posiada, ale jest bardziej utajony, niż numer do Dudy😂
widzę ze niektórzy sobie jaja robią. chce zwrot swojej kasy. kiedy mi ją oddacie?
@bobo115pl najprawdopodobniej pieniądze wrócą na pocztę tam gdzie dokonywałeś płatności
Ale kiedy?????? @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ kiedy wrócą mi pieniądze?
@bobo115pl skontaktuj się z nami przez formularz w tej sprawie i załącz potwierdzenie przelewu. Nasi doradcy mogą zweryfikować sprawę z operatorem płatności.