Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam serdecznie,
Moja sprawa wyglada nastepujaco :
Wygralam licytacje na dany przedmiot.
Cena produktu byla prawie 2 razy mniejsza od ceny oryginalnej produkty - wygrana licytacja 15800zl- produkt sprzedaje sie po 34000zl .
Osoba sprzedajaca ma konto na allegro juz 7 lat aczkolwiek nie posiada zadnych komentarzy, ocen i tez nie ma historii sprzedazy innych przedmiotow .
Platnosc tylko przelewem, blikiem bez mozliowsci odbioru osobistego czy tez platnosci przy odbiorze.
Moje pytanie brzmi nastepujaco- Czy to nie wyglada na jakis scam ? Jak dla mnie wyglada za pieknie zeby bylo prawdziwie.
Co jesli zaplace a osoba okaze sie oszustem? Jak moge oddzyskac pieniadze ?
Ktora forma platnosci bedzie najbezpieczniejsza dla mnie?
Z gory dziekuje za pomoc,
Bozena
@Client:94858514 Cześć Bożeno. 🙂 W razie problemów jest ochrona w ramach Allegro Protect, ale jeśli cena jest dużo niższa niż rzeczywista wartość towaru, to lepiej napisać do sprzedającego i dopytać, skąd ta różnica w cenie — być może produkt ma wady, których nie zauważyłaś, a będą dla Ciebie istotne.
Produkt jest oznaczony jako stan nowy . Nie pisze nic o żadnych wadach w produkcie .
Dziekuje
Nawiąż kontakt z tym sprzedawcą i sprawdź czy czasem nie jest to zakup gdzieś spoza UE gdzie możesz napotkać wiele kłopotów . Jeśli nie uda się z nim skontaktować to moim zdaniem lepiej sobie odpuścić.
Gdy chce opłacić produkt pokazuje mi imie i nazwisko oraz miejsce zamieszkania -Gdańsk