Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem Uzytkownikiem ( bo jestem klientem, place i wymagam, wy wymagac ode mnie nie macie prawa, albo do nie widzenia ) Allegro od wielu lat, okolo 15 lat. Wczesinej wyszukiwarka dzialala dobrze i mozna bylo znalezc czego szukasz w miare szybko. Teraz od kilku lat ta wasza wyszukiwarka to kompletne Dno. Nie mozna znalezc tego co ptrzeba, a wasze sugestie to chyba nacpane. Ja wiem czego szukam i wasze sugestie sa zbedne 100%.
@jarekch41 podziękować dobrej zmianie 🙂 to wszystko dla Twojego dobra, allegro wie lepiej co masz kupić 😄
Przez ostatni czas tyle zmieniło jakby komuś odwróciło się myślenie, oczywiście to wszystko dla dobra nas, i kupujących i sprzedających a może jednak nie dla nas.🤔
Allegro zapewnia ,że zmiany są polepszenia wygody robienia zakupów i zadowolenia .
Aha, dzięki za cynk 😄
Oj działa jak chce. Wczoraj w desperacji zaczęłam wyszukiwać w google z dopiskiem allegro i powiem, że dało lepsze wyniki. xD Żeby było śmieszniej to po takim wyszukiwaniu na allegro wyskoczyła ankieta m. in. na temat działania wyszukiwarki. Szkoda, ze nie ma opcji dania minus10/10 pkt. Ale chociaż się wyżyłam w ankiecie skoro kupić nic się tu i tak nie da...
Wyszukiwarka Allegro niestety stała się porażką. Chcę wyszukać konkretny przedmiot "canon ef 200 mm f2.8 L".Szerzej tego zapisać nie można.Wyskakuje 19 wyników (tylko), z czego prawidłowy jest jeden.W innych przypadkach jest o wiele gorzej.Nie dziwię się, że ilość wejść na oferty drastycznie spadła w porównaniu do sytuacji z przed paru lat.Jak ktoś szukając czegoś, ma przebić się przez kilkadziesiąt stron "sugestii Allegro" aby trafić do wybranego produktu, to prędzej zrezygnuje.
Potwierdzam, wyszukiwanie pojedynczych przedmiotów (jak znasz dokładną frazę) jest o wiele sensowniejsze przez Google:
Wpisujesz :
"nazwa przedmiotu" -site: allegro.pl
Niestety - zmartwię Cię. Jak powiesz "do widzenia" - to Allegro nie będzie za Tobą płakać. Zastąpi Cię kilku innych sprzedawców. Jesteś tylko "pionkiem" - no, chyba że masz wystawione ze 200 - 300 tys. wielokrotnie dublujących się aukcji. 20 lat temu sprzedawca był szanowany, Wystawiałem aukcje dla firmy, a z "benefitów" od ALL potrafiłem "wyciągnąć" drugą wypłatę.
Teraz mały sprzedawca jest "zerem". Wyszukiwarka Allegro - to też dno totalne. Żeby otrzymać prawidłowe wyniki - musisz się nieco napracować. Po pierwsze musisz odszukać sobie w listingu, na końcu wyświetlania, taki skromny link typu "wyświetlaj bez dopasowania". To trzeba kliknąć, żeby otrzymać w miarę wiarygodne wyniki. Dzisiaj się jednak dowiedziałem, że frazy wpisywane przez sprzedawców nie zawsze są brane pod uwagę - Allegro zaczyna wyświetlać produkty z własnego beznadziejnego katalogu.