@San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Minęło trochę czasu, chciałbym powrócić do tematu i próbować odzyskać pieniędzy
Proszę mi wznowić 2 dyskusje na allegro lokalne , zakup płyt CD Taylor Swift i Kylie Minogue
Cześć, @Agent555. Czy chodzi dokładnie o zamówienie z 26.06.2024 o numerze 9820f274-b317-4871-9bcd-b769a898b44d?
@MiMary 26 czerwiec 2024 i 14 styczeń 2024 allegro lokalne, Straciłem około 800-900 xl.
Moje wnioski zostały odrzucane i już nie miałem ochoty i siły składać nowych .
Teraz chciałbym powrócić do tematu i starać się odzyskać pieniądze
@Agent555 wnioski o allegro protect?
@Agent555 Wznowienie Dyskusji nie pomoże w rozwiązaniu sprawy - zgłaszałeś, że towar jest nieoryginalny, a sprzedawcy odrzucali reklamacje. W tej sytuacji oczekujemy zgłoszenia sprawy na policję i przedstawienia dokumentów potwierdzających rozpoczęcie postępowania lub konfiskaty towaru.
Doradca przed chwilą napisał do Ciebie w korespondencji do wniosków Allegro Ochrona Kupujących. Jeśli będziesz miał jakiekolwiek pytania, to proszę, kieruj je w odpowiedzi do AOK.
@MiMary chodzi o jednego sprzedawcę który ma blokadę dożywotnia sprzedaży za wystawienie piratów.
Co mam powiedzieć policji proszę zabezpieczyć płyty CD bo to piraty , policja może nie przyjąć zgłoszenia i mnie wyśmieje , a ja Spale się że wstydu