Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Inpost przyjął wczoraj moją paczkę do oddziału i nie ruszyła dalej. Powinnam ją otrzymać dzisiaj. Sprzedawca wysłał wczoraj wczesnym popołudniem i powinna dzisiaj do mnie dotrzeć a od wczoraj od 16.38 ma status "Przyjęta w oddziale InPost". Potrzebowałam pilnie na dzisiaj dlatego zamówiłam u tego sprzedawcy. Sprzedawca wysłał terminowo a Inpost opóźnia. Więcej nie wybiorę dostawy tą głupią niby polską firmą i nie polecam innym.
@mdrogeria Ja też rozumiem, ale to nie znaczy że nie mogę być zła z tego powodu.
@mdrogeria Nie spamuj. Swoją drogą to ciekawe co robią sprzedawcy w sekcji "Dyskusje kupujących"...
@agunia20 jak się jest kupującym można pisać w sekcji dla sprzedających, nikt tego nie sprawdza.
@fox_paws wykluczone, mnie na coś takiego nie nabierzesz.
@fox_paws Ale śmieszne, ha ha, brzuch mnie ze śmiechu boli
@agunia20 ja tylko tak żeby Ci powietrze zeszło ....WIOSNA TUŻ ...TUŻ ....BARA BARA i te rzeczy , jutro pewnie paczkę dostaniesz .
@mdrogeria Ale ty "fajnie" traktujesz swoich niezadowolonych kupujących... "klient ma oczy z guzików"
@agunia20 skoro pisze jak wół , a klient zachowuje się jakby nie widział , a ten Pacj...klient od pasa ....echh... nie napiszę jak się zachowywał i co sobie umyślił , jak odmówiłem to skończyło się negatywem .
@mdrogeria Pod warunkiem, że @InPost nie przeczyta tego wątku i zatrzyma przesyłkę jeszcze 2 dni. Tak dla draki.
@fox_paws Zakładając że oni potrafią czytać... Jeśli zatrzyma to wtedy będzie już rozmawiał ze sprzedawcą a nie ze mną...
@fox_paws draka to będzie jak w przypadku mojej , diabeł ogonem przykrył po podjęciu przez kuriera nie trafiła na oddział , poprosiłem klienta o 2 dni i wysłałem drugą , zachowawczo wstrzymałem się z reklamacją bo co se będę palce o klawisze obijał niepotrzebnie i tak zgodnie z prośbą po 3 tygodniach wróciła do mnie ,
@agunia20 "Swoją drogą to ciekawe co robią sprzedawcy w sekcji "Dyskusje kupujących"..."
Kupujący wpadają tu na forum tylko o coś zapytać i znikają na zawsze albo do momentu kiedy znowu będą mieć jakieś pytanie lub problem - tak samo będzie z Tobą 😉
Sprzedający za to muszą siedzieć przy kompie i obsługiwać sprzedaż więc siłą rzeczy muszą być on-line.
17 lat kupuję na Allegro. Sprzedaję ze 2 lata. Nie mam prawa się jako kupująca wypowiadać, bo coś sprzedaję? Forum jest dla wszystkich. Sugerowany czas jest największym kitem Allegro. Żaden dostawca nie gwarantuje dostawy na jutro. Inpost jest jedną z najmniej zawodnych form wysyłek, jednak również im wpadki się zdarzają, bywają opóźnienia, uszkodzenia itp. Takie coś zdarza się każdemu przewoźnikowi. Większość sprzedawców poleca inposta ze względu na najmniejszą ilość problemów ale to nie znaczy, ze nigdy ich nie będzie...
@AnnaG-Antyki Piszesz tak, bo Twój chłop jest kurierem InPostu!
Masz prawo. To publiczne forum i każdy ma prawo wypowiedzieć się w dyskusji.
A co do gwarancji doręczenia na drugi dzień, to sporo firm kurierskich ma coś takiego w swojej ofercie. Tylko cena będzie odpowiednio większa.