Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Inpost przyjął wczoraj moją paczkę do oddziału i nie ruszyła dalej. Powinnam ją otrzymać dzisiaj. Sprzedawca wysłał wczoraj wczesnym popołudniem i powinna dzisiaj do mnie dotrzeć a od wczoraj od 16.38 ma status "Przyjęta w oddziale InPost". Potrzebowałam pilnie na dzisiaj dlatego zamówiłam u tego sprzedawcy. Sprzedawca wysłał terminowo a Inpost opóźnia. Więcej nie wybiorę dostawy tą głupią niby polską firmą i nie polecam innym.
@agunia20 Masz szczęście. Poszukaj na forum, ile jest wpisów dziennie o nieodebranych przesyłkach One od nadawców i z automatów nadawczych, o opóźnieniach i pustych skrytkach, albo cudzych paczkach w skrytce...
@fox_paws to forum nie pokazuje rzeczywistej skali problemów, kupujący nie mają świadomości, że InPost odpowiada za 80% wszystkich dostaw a Allegro One za 1% i jednocześnie za 90% problemów z przesyłkami.
@agunia20 Trochę nie rozumiem - masz pretensje do Inpostu, że nie doręczył Ci przesyłki w terminie którego sam Inpost nie gwarantował.
Informacja w ofercie o przewidywanym terminie doręczenia to informacja od Allegro - nie od Inpostu 😉
@agunia20 A co takiego było w tej paczce, że musiałaś zmienić plany życiowe? 😱
@Health___Beauty Plan na życie
@fox_paws @Health___Beauty Raczej moje plany na dzisiejszy dzień
@agunia20 no tak - jak się nie odróżnia czasu przewidywanego od czasu gwarantowanego to plany życiowe są planem na dzisiejszy dzień. Miłego popołudnia wszystkim 😆
@Health___Beauty Ty chyba masz lekki problem z czytaniem ze zrozumieniem... Wybacz że obraziłam twój ukochany inpost, który zapewne z powodu działania niezidentyfikowanej siły wyższej przetrzymuje moją paczkę.
@agunia20 Nie sądzę żebym miała problem z czytaniem ze zrozumieniem 🙂 nie wiem skąd wnioski ze InPost miałby być „mój ukochany” - owszem - uważam że jest najlepszym z przewoźników ale im też zdarzają się opóźnienia a nawet (o zgrozo!) zagubienia paczek. To że wzięłaś za pewnik, że paczka wysłana wczoraj będzie u Ciebie dziś to Twój problem, bo InPost (ani żaden inny przewoźnik) nie gwarantuje dostawy w mniej niż 24h. A pisanie że przez niedostarczoną paczkę musiałaś zmienić życiowe plany to lekka żenada 😬
@Health___Beauty Pewnie twój facet pracuje tam jako kurier...
@agunia20 Nie zgadłaś, on nie ma faceta...
@fox_paws To dobrze, bo współczułabym ewentualnemu facetowi gdyby go miała...
@agunia20 Nie sądzę żebym miała problem z czytaniem ze zrozumieniem
A jednak masz...
@fox_paws Chyba już ci się pomieszało i pomyliło co kto napisał... Ja nie pisałam że nie mam problemu z czytaniem ze zrozumieniem (choć go nie mam)
@agunia20 nie wiem ile masz lat ale mam nadzieję, że nie więcej niż 15. Tylko to by jakoś broniło Twoje zacietrzewienie. Wzięłaś za pewnik jakieś wróżenie z fusów przez Allegro zwane "przewidywanym czasem dostawy", paczka nie dotarła kiedy sobie tego życzyłaś, robisz aferę na publicznym forum jakbyś nie dostała leku ratującego życie a jak ktoś Ci tłumaczy dlaczego nie masz racji to robisz jakieś personalne wycieczki. Ochłoń.
@Health___Beauty Mam ctery latka i chodze do psedskola
@Health___Beauty To ty zaczęłaś robić personalne wycieczki (ja tylko się zrewanżowałam) i nadal je kontynuujesz. Po co się w ogóle udzielasz w temacie jak nie masz do powiedzenia nic konstruktywnego?
@agunia20 Masz rację, szkoda mojego czasu i energii. Kilka osób Ci wyjaśniło, ze nie masz racji ale Ty jesteś tym typem co i tak wie swoje czego dowodem jest "wezwanie" moderacji. Mam propozycję - napisz wiadomość do InPost przez formularz na ich stronie i zapytaj dlaczego Twoja paczka jest opóźniona a potem wklej tu na forum ich odpowiedź. Zamkniesz usta mnie i tym wszystkim, którzy nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia, a bez sensu się udzielają.
@agunia20 "Potrzebowałam pilnie na dzisiaj dlatego" właśnie dlatego nie dostałaś na dziś - to przykre ale zawsze jak komuś się spieszy to nawet InPost nie dowiezie.
Mam bardzo złe zdanie na temat tego przewoźnika ale akurat pod względem terminowości doręczeń są najlepsi na rynku (to moja osobista opinia).
@Syrena_zT@julienail@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Czy można sprawdzić dlaczego moja paczka numer 676200549596200129999914 nie została dzisiaj dostarczona. Była deklaracja że jeśli zamówię do 15.30 wczoraj to otrzymam dzisiaj.