Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam
Dlaczego, jak chce wystawić opinie to wyświetla mi się komunikat, że mam zablokowane konto?
Pozdrawiam
Jaki dokładnie komunikat?
Jeżeli to była stała blokada to info masz w mailu, jeżeli koniecznie chcesz wiedzieć więcej, to musisz zapytać tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
bo Dział bezpieczeństwa na publicznym forum nie udziela odpowiedzi.
Zablokowane konto. Nie dostałam żadnego emaila
Zablokowane konto. Nie możesz dodać opinii. Taki mam komunikat
Podejrzewam, że to sprzedawca ma zablokowane konto, nie Ty. Sprawdź jego konto, czy coś sprzedaje.
@Client:115374147 na Twoje konto została nałożona blokada. Skontaktuj się proszę, przez ten formularz. Na forum nie mam możliwości pomóc Ci w sprawie nałożonej blokady, ponieważ możesz to wyjaśnić jedynie mailowo z działem, który nałożył blokadę.
@Sa_nova napisał(a):@Client:115374147 na Twoje konto została nałożona blokada. Skontaktuj się proszę, przez ten formularz. Na forum nie mam możliwości pomóc Ci w sprawie nałożonej blokady, ponieważ możesz to wyjaśnić jedynie mailowo z działem, który nałożył blokadę.
@Sa_nova napisał(a):@Client:115374147 na Twoje konto została nałożona blokada. Skontaktuj się proszę, przez ten formularz. Na forum nie mam możliwości pomóc Ci w sprawie nałożonej blokady, ponieważ możesz to wyjaśnić jedynie mailowo z działem, który nałożył blokadę.
Jak się okazało miałam kiedyś inne ko ta na Allegro, kazali mi napisać z tamtych kont, ale ani nie mam haseł do tych kont, ani nie korzystam z emaila, które miałam wiele lat temu i nie mam do nich haseł, więc nie mam możliwości napisania do Allegro z tamtych kont
@Client:115374147 na forum nie pomożemy z blokadą na koncie. Przekaż proszę te informacje, w odpowiedzi na wiadomość mailową od działu bezpieczeństwa. W razie pytań lub wątpliwości, proszę kieruj je w kontynuacji korespondencji mailowej.
Napisane jest, żeby nie korzystać z opcji odpowiedź
@Client:115374147 rozumiem, że ta informacja o kontakcie z innych kont - to nasza automatyczna wiadomość z informacją o nałożeniu ograniczeń na konto.
Sprawdziłam, że przysłałaś do nas wiadomość mailową w zgłoszeniu o numerze 57206412. Nasz dział bezpieczeństwa, nie odpowiedział jeszcze na Twoją wiadomość, dlatego proszę zaczekaj na wiadomość od nas w zgłoszeniu nr. 57206412.
Dziękuję bardzo. Czekam na wiadomość od Allwgro. Miłego weekendu. Pozdrawiam