anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:115374147
#9 Pomysłodawca

@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ 

Witam

Dlaczego, jak chce wystawić opinie to wyświetla mi się komunikat, że mam zablokowane konto?

Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
Client:35386082
#17 Koryfeusz

Jaki dokładnie komunikat?
Jeżeli to była stała blokada to info masz w mailu, jeżeli koniecznie chcesz wiedzieć więcej, to musisz zapytać tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
bo Dział bezpieczeństwa na publicznym forum nie udziela odpowiedzi.

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

Zablokowane konto. Nie dostałam  żadnego emaila

oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

Zablokowane  konto. Nie możesz dodać opinii. Taki mam komunikat

oznacz moderatorów
Client:35386082
#17 Koryfeusz

Podejrzewam, że to sprzedawca ma zablokowane konto, nie Ty. Sprawdź jego konto, czy coś sprzedaje.

oznacz moderatorów
Sa_nova
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:115374147 na Twoje konto została nałożona blokada. Skontaktuj się proszę, przez ten formularz. Na forum nie mam możliwości pomóc Ci w sprawie nałożonej blokady, ponieważ możesz to wyjaśnić jedynie mailowo z działem, który nałożył blokadę. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

@Sa_nova  napisał(a):

@Client:115374147 na Twoje konto została nałożona blokada. Skontaktuj się proszę, przez ten formularz. Na forum nie mam możliwości pomóc Ci w sprawie nałożonej blokady, ponieważ możesz to wyjaśnić jedynie mailowo z działem, który nałożył blokadę. 

@Sa_nova  napisał(a):

Jak się okazało miałam kiedyś inne ko ta na Allegro, kazali mi napisać z tamtych kont, ale ani nie mam haseł do tych kont, ani nie korzystam z emaila, które miałam wiele lat temu i nie mam do nich haseł, więc nie mam możliwości napisania do Allegro z tamtych kont

oznacz moderatorów
Sa_nova

@Client:115374147 na forum nie pomożemy z blokadą na koncie. Przekaż proszę te informacje, w odpowiedzi na wiadomość mailową od działu bezpieczeństwa. W razie pytań lub wątpliwości, proszę kieruj je w kontynuacji korespondencji mailowej. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

Napisane jest, żeby nie korzystać z opcji odpowiedź

oznacz moderatorów
Sa_nova

@Client:115374147 rozumiem, że ta informacja o kontakcie z innych kont - to nasza automatyczna wiadomość z informacją o nałożeniu ograniczeń na konto. 

Sprawdziłam, że przysłałaś do nas wiadomość mailową w zgłoszeniu o numerze 57206412. Nasz dział bezpieczeństwa, nie odpowiedział jeszcze na Twoją wiadomość, dlatego proszę zaczekaj na wiadomość od nas w zgłoszeniu nr. 57206412. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów
#9 Pomysłodawca

Dziękuję bardzo.  Czekam na wiadomość od Allwgro. Miłego weekendu.  Pozdrawiam 

oznacz moderatorów