anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaksięgowany przelew z PayU, chociaż nie dokonałem zakupu, co to może być?

kazio284
#7 Wielbiciel#

Witam 29.07.2021 został zaksięgowany na moim koncie bankowym przelew z Allegro PayU na kwotę 49 zł a tego dnia nie robiłem żadnych zakupów czy mógłbym prosić o ew przywrócenie ukrytych zakupów z ostatniego miesiąca o ile takie są? Pozdrawiam

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

kolekcjoner608
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@kazio284 Może kupiłeś Smart?

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Mogło tak być że smarta kupił ale cała ta możliwość ukrywania jest tak potrzebna jak dziura w moście .Nie ma dnia by ktoś czegoś nie schował przez swoją nieuwagę.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@kazio284 nie był to ukryty zakup. @xyz96 miał dobrą intuicję 👍 
To jest zakup Smart! (przedłużenie na kolejny rok). Takie przedłużenie następuje automatycznie, jeżeli wcześniejszy zakup opłaciłeś kartą płatniczą. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

DECO-MASTER
#15 Entuzjasta#

@la_nika I co z tego, że nie był to ukryty zakup. @kolekcjoner608 ma rację. Po kiego grzyba nadal funkcjonuje opcja ukrywania, jeśli nie ma czytelnej (o ile jakakolwiek jest) metody przywracania. Liczba postów w jednym tylko wątku "jak odkryć, bo mi się zakryło" osiąga już 3000, nie licząc pojawiających się niemal codziennie osobnych. Głupota jedzie na głupocie i głupotą pogania. Intuicja do przejrzystości finansów ma się tak jak, jak dowody przestępstwa na podstawie spotkania z wróżką. Pora to naprawić.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jest to taka "niepotrzebna pomoc" jaką dali użytkownikom ,teraz sami się gubią i nie potrafią odnaleźć. Jak to miało by być rozwiązaniem to użytkownik powinien mieć sam w łatwy sposób możliwość odkrycia tego co schował a tak jest tylko niepotrzebny bałagan.

oznacz moderatorów