Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, 11 października kupiłem przedmiot na allegro lokalnie. Następnie zgłosiłem problem po zakupie. Była korespondencja ze sprzedającym (przez problem zakupowy oraz zwykłe wiadomości allegro). Dziś po wejściu do aplikacji nie widzę w ogóle mojego zakupu na liście kupionych (allegro lokalnie).
Proszę o przywrócenie zakupu na liście
wiadomości również zniknęły z allegro lokalnie
@Client:126073819 A na pewno kupiłeś przez Allegro Lokalnie czy przez podesłany link?
przez allegro lokalnie i wewnątrz aplikacji była prowadzona korespondencja
Zaloguj na poprawne konto.
co to znaczy poprawne konto?
@Client:126073819 Najpewniej kupiłeś na innym koncie - to z którego tu piszesz zostało założone w ciągu ostatniego miesiąca.
tak, to konto ma 3 tygodnie i na tym koncie zrobiłem zakup. Nie wiem co oznacza to @client:126073819, bo gdy jestem zalogowany w aplikacji allegro i przechodzę do allegro lokalnie to pyta czy zalogować na @client:126073819 ale rozumiem że to jest jakieś automatyczne ID bo ja nie tworzyłem tych numerów..
Dziewczynki, możecie zobaczyć o co cho?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:126073819 Na koncie, z którego piszesz, nie ma żadnych zakupów. Upewnij się, że jesteś zalogowany na właściwym koncie.
Okazało się że byłem zalogowany na inne konto przy użyciu nr telefonu. Dziękuję za Wasze zaangażowanie.
Pozdrawiam