anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakup od Sprzedającego - Oferta dedykowana

MAMY ROZWIĄZANIE!
Stretfordend
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, poproszę o pomoc ponieważ nie umiem poradzić sobie ze zrozumieniem oferty z której chciałabym skorzystać.Chcę kupić komputer zaznaczony jako nowy od sprzedawcy z Allegro (sprzedawca ma bardzo dobre oceny), po uzgodnieniu ze sprzedawcą - sprzedawca zmodyfikował swoją ofertę o zmianę w paru wybranych przeze mnie również nowych podzespołach komputerowych.Opisane podzespoły które znajdą się w komputerze nie będą w żaden sposób modyfikowane przez sprzedawcę jedynie zastąpią te z pierwotnej oferty.Sprzedawca jak wspomniałam zmodyfikował swoją ofertę a w opisie zamieścił zwrot: Oferta dedykowana.Zwrot produktu jest w opcjach, nie zmieniony w stosunku do pierwotnej oferty - i brzmi: Zwrot za darmo - 14 dni , Zwrot: Masz 14 dni na odstąpienie od umowy.Moje pytanie, czy powinnam być spokojna o zakup w kwestii ewentualnego zwrotu bo taki widnieje w ofercie biorąc jednocześnie pod uwagę zamieszczoną informację w opisie: Oferta dedykowana? @San_set @gdvorek @Syrena_zT @matt_rose @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Bardzo dziękuję za wszelką pomoc

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2
MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @Stretfordend. Możesz być spokojna o zwrot, ponieważ określenie ''oferta dedykowana'' w opisie nie wpłynie w żaden sposób na Twoje prawo do odstąpienia od umowy. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów
Stretfordend
#7 Wielbiciel

Bardzo Pani dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie

oznacz moderatorów