Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Mam problem z chińczykiem u którego kupiłam pompę zanurzeniową, zakupu dokonałam 30 września i do tej pory cisza. Chciałam zgłosić problem z zakupem ale nie mogę ponieważ wyświetla mi się że,,, przewidywany termin wysyłki mojego zamówienia to 8 październik,,,, i co mam teraz zrobić, bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję 😊
Wybierz inny powód przy otwarciu dyskusji.
@ewik2101 ,, przewidywany termin wysyłki mojego zamówienia to 8 październik,,, a termin dostawy? https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2c798b65-a629-4d86-8fde-ab93de1c4166
albo: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@ewik2101 przecież takie paczki idą i ze dwa tygodnie, czekać na zamówienie do końca miesiąca 🙂
Wszystko się zgadza ale ta paczka nie została jeszcze wysłana a miała przyjść w ciągu dwóch tygodni. Nie ma kontaktu ze sprzedawcą i nie ma już go na allegro
@ewik2101 przykro mi, że nie otrzymałaś informacji o swoim zamówieniu. Jeżeli nie możesz otworzyć dyskusji ze sprzedawcą, skontaktuj się proszę z naszą obsługą przez ten formularz.