anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakupu u chińczyka na Allegro

ewik2101
#9 Pomysłodawca#

Witam. Mam problem z chińczykiem u którego kupiłam pompę zanurzeniową, zakupu dokonałam 30 września i do tej pory cisza. Chciałam zgłosić problem z zakupem ale nie mogę ponieważ wyświetla mi się że,,, przewidywany termin wysyłki mojego zamówienia to 8 październik,,,, i co mam teraz zrobić, bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuję 😊

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

komis-bell
#21 Demiurg#

Wybierz inny powód przy otwarciu dyskusji.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@ewik2101 ,, przewidywany termin wysyłki mojego zamówienia to 8 październik,,, a termin dostawy? https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=2c798b65-a629-4d86-8fde-ab93de1c4166

albo: @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@ewik2101 przecież takie paczki idą i ze dwa tygodnie, czekać na zamówienie do końca miesiąca 🙂 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ewik2101
#9 Pomysłodawca#

Wszystko się zgadza ale ta paczka nie została jeszcze wysłana a miała przyjść w ciągu dwóch tygodni. Nie ma kontaktu ze sprzedawcą i nie ma już go na allegro 

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@ewik2101 przykro mi, że nie otrzymałaś informacji o swoim zamówieniu. Jeżeli nie możesz otworzyć dyskusji ze sprzedawcą, skontaktuj się proszę z naszą obsługą przez ten formularz

oznacz moderatorów