@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Zawiesiliśmy Twoje konto ze względów bezpieczeństwa. Musimy sprawdzić, czy wszystko jest w porządku i potwierdzić Twoje dane.
Wysłałem dokument tożsamości jak proszono
Zero odpowiedź z allegro
Konto zawieszone brak możliwości wypłaty pieniędzy tak teraz działa allegro?
@Client:101865034 przesłaliśmy Ci odpowiedź np w korespondencji 58364674. Zakładanie nowych spraw nie przyspieszy rozwiązania sprawy, odpisuj w danej korespondencji, wtedy wszystkie informacje będą w jednym miejscu. Zachęcam więc do przesłania wyjaśnień w odpowiedzi na maila 58364674.
Witam,
dziękuję za pomoc oraz potwierdzenie sprawy. Odesłałem wiadomość e-mail z odpowiedzią dotyczącą zgłoszenia nr 58364674.
Będę bardzo wdzięczny za weryfikację oraz usunięcie blokady konta. Dziękuję.
Cześć @Client:101865034, widzę, że przesłałeś nam nową wiadomość w sprawie.
Wkrótce nasz pracownik na nią odpowie 🙂
Dzień dobry, dziękuję za potwierdzenie otrzymania wiadomości. Czy mogę prosić o informację, kiedy blokada konta zostanie usunięta?
Niestety nie jestem w stanie podać takiej informacji @Client:101865034, Twoją sprawą zajmuje się dedykowany Dział Bezpieczeństwa.
Dziękuję za pomoc w uzyskaniu niezbędnych informacji które doprowadziły do zdjęcia blokady i możliwości ponownego korzystania z serwisu. Pozdrawiam