Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego zostalem zablokowany
@krzysiolekzg Przepraszamy za obecne trudności w korzystaniu z platformy. Pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem jej pełnej sprawności. Dziękujemy za wyrozumiałość.
Zostałeś zablokowany.
Jeśli coś nie działa prawidłowo wyślij nam wiadomość.
Moje konto również zostało zablokowane. Co w takim przypadku można zrobić?
@zbykid @magdasb92 analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.
Dzień dobry,
Bardzo proszę o pilną pomoc.
Płaciłem blik i nagle wyskoczył taki komunikat :
Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne:
Bardzo proszę o pilne odblokowanie konta.
Jest to konto służbowe, bardzo potrzebne !
Z góry dziękuję za pomoc.
U mnie przed chwila to samo było!!
@grubyastech @HadShop analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.
Proszę o odblokowanie aplikacji
@santiago131 analizujemy sprawę i pracujemy nad jak najszybszym przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Przepraszamy za kłopot.
@Viorella Dziękujemy za zgłoszenie. Jestesmy świadomi problemu i już podjęliśmy działania, by jak najszybciej przywrócić pełną funkcjonalność platformy. Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
@RaBarbar_ka @matt_rose Za takie utrudnienia i stratę naszego czasu wypadało by dać jakieś rekompensaty . Co Wy na to?
Robiłam zakupy na roczek córki i dostałam komunikat o zablokowanym koncie 😞 Teraz boję się że nie zdążę zamówić prezentu i dekoracji. Ile może potrwać odblokowanie ? Miał ktoś tak?
Jeśli coś nie działa prawidłowo wyślij nam wiadomość.
U mnie to samo przy przeglądaniu ofert nagle blokada
Tylko co teraz? Będziemy czekać 2 tygodnie na rozpatrzenie sprawy ? Po to płacę smarta itd żeby mi zblokowali w momencie gdy potrzebuje tego najbardziej 😞
U mnie dokładnie tak samo zablokowali mi konto bo za szybko klikam .........
Znów jakieś testy ........
Hej mam to samo, tzn miałem, też napisałem temat w tej sprawie po czym wróciłem do aplikacji allegro i nagle znowu działa normalnie, mam dostęp do konta. Dziwne co się dzieje bo mnóstwo użytkowników to dotknęło, boję się o swoje dane.
Wysłałem do nich parę razy wiadomość i przed chwilą odblokowali.
U mnie to samo, masakra. Ale oczywiście co z tym zrobić to już informacji brak
@kaasia007 @kakabe_2007 @krzysiolekzg Przed chwilą miałem to samo ale już działa✌️