Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego zostalem zablokowany
Tez tak mam teraz ,o co chodzi?
@smokzwm Tak działają programiści Allegro Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.
Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego.
W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.
Odnotowujemy przejściowe problemy z funkcjonowaniem platformy. Już działamy w tym temacie
Ja też właśnie zostałam zablokowana i się zastanawiam czy nie jest to jakaś podpucha, bo po kilku minutach wyszłam na konto i wszystko jest w porządku.
Widzę, że blokady to powszechny problem. Właśnie przed nim stoję. Jak zdjąć tą blokadę? Nie mogę nic zrobić, nawet wejść na konto. Czy zdjęcie blokady jest możliwe? Pierwszy raz mam taką sytuację.
Przeglądałam strony i zostałam zablokowana ponieważ zaszybko przeglądam
Witam, zmieniałem ceny w ofetach i wyskoczył mi taki komunikat "Zostałeś zablokowany. Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne: przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze w tej samej sieci (IP 193.19.165.181) operuje robot" Nie wiem za bardzo o co chodzi. Zmian w ofertach sprzedaży na allegro dokonuję ręcznie, proszę o pomoc, pozdrawiam
@ProstoDoCiebie_ odnotowujemy właśnie problemy z działaniem platformy. Już pracujemy nad rozwiązaniem
Nie mogę przeglądać Allegro
@Client:41210981 odnotowujemy przejściowe problemy z funkcjonowaniem platformy. Już pracujemy nad rozwiązaniem
@Client:48712100 odnotowujemy przejściowe problemy z funkcjonowaniem platformy. Już pracujemy nad rozwiązaniem
Mamy chwilowe problemy z funkcjonowaniem platformy, ale już pracujemy nad rozwiązaniem.
Nawet moderatorzy chyba się poblokowali bo potrafią tylko wklejać te same wiadomości - tacy z nich eksperci - fachowcy
Witam, dostałam info że moje konto allegro zostało zablokowane. Nie mam pojęcia dlaczego . Czy mogę liczyć na pomoc?
@tuptus08 Dzięki za zgłoszenie. Zespół pracuje nad rozwiązaniem problemu i przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za wszelkie utrudnienia.
Otrzymałam informację, że problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.