anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

[3.03.2025] Zostałeś zablokowany.

MAMY ROZWIĄZANIE!
krzysztof_k6_ok
#1 Nowicjusz#

Dlaczego zostalem zablokowany

oznacz moderatorów
166 ODPOWIEDZI 166
smokzwm
#1 Nowicjusz#

Tez tak mam teraz ,o co chodzi?

oznacz moderatorów
Ziolko39
#21 Demiurg#

@smokzwm Tak działają programiści Allegro                                                                                         Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa.
Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego.
W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

Odnotowujemy przejściowe problemy z funkcjonowaniem platformy. Już działamy w tym temacie

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Domichan
#7 Wielbiciel#

Ja też właśnie zostałam zablokowana i się zastanawiam czy nie jest to jakaś podpucha, bo po kilku minutach wyszłam na konto i wszystko jest w porządku.

oznacz moderatorów
rkbaraniak
#1 Nowicjusz#

Widzę, że blokady to powszechny problem. Właśnie przed nim stoję. Jak zdjąć tą blokadę? Nie mogę nic zrobić, nawet wejść na konto. Czy zdjęcie blokady jest możliwe? Pierwszy raz mam taką sytuację. 

oznacz moderatorów
julitta123456
#1 Nowicjusz#

Przeglądałam strony i zostałam zablokowana ponieważ zaszybko przeglądam

oznacz moderatorów
Client:87619736
#1 Nowicjusz#
  • Dlaczego moje konto zostało zablokowane zrobiłem zakup i nagle mam zablokowane konto 
oznacz moderatorów
ProstoDoCiebie_
#1 Nowicjusz#

Witam, zmieniałem ceny w ofetach i wyskoczył mi taki komunikat "Zostałeś zablokowany. Dlaczego zostałeś zablokowany? Coś w zachowaniu twojej przeglądarki zwróciło naszą uwagę. Powody mogą być różne: przeglądasz strony i klikasz dużo szybciej niż przeciętny człowiek coś uniemożliwia działanie Javascript na twoim komputerze w tej samej sieci (IP 193.19.165.181) operuje robot" Nie wiem za bardzo o co chodzi. Zmian w ofertach sprzedaży na allegro dokonuję ręcznie, proszę o pomoc, pozdrawiam

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@ProstoDoCiebie_ odnotowujemy właśnie problemy z działaniem platformy. Już pracujemy nad rozwiązaniem

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:41210981
#1 Nowicjusz#

Nie mogę przeglądać Allegro 

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:41210981 odnotowujemy przejściowe problemy z funkcjonowaniem platformy. Już pracujemy nad rozwiązaniem

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Client:48712100
#7 Wielbiciel#
  • Zostałam zablokowana , proszę o informację dlaczego i odblokowanie. Nic się nie wydarzyło aby taka sytuacja miała miejsce. 
oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:48712100 odnotowujemy przejściowe problemy z funkcjonowaniem platformy. Już pracujemy nad rozwiązaniem

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
marcin22341
#1 Nowicjusz#
  • Dlaczego mam zablokowane konto w aplikacji ? 
oznacz moderatorów
Client:132396653
#1 Nowicjusz#

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

Mamy chwilowe problemy z funkcjonowaniem platformy, ale już pracujemy nad rozwiązaniem. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
maxzuczek
#11 Animator#

Nawet moderatorzy chyba się poblokowali bo potrafią tylko wklejać te same wiadomości - tacy z nich eksperci - fachowcy

oznacz moderatorów
tuptus08
#1 Nowicjusz#

Witam, dostałam info że moje konto allegro zostało zablokowane. Nie mam pojęcia dlaczego . Czy mogę liczyć na pomoc?

oznacz moderatorów
matt_rose
Moderator
Moderator

@tuptus08 Dzięki za zgłoszenie. Zespół pracuje nad rozwiązaniem problemu i przywróceniem pełnej funkcjonalności platformy. Dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za wszelkie utrudnienia.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

Otrzymałam informację, że problem został rozwiązany i wszystko powinno działać prawidłowo. Jeśli nadal pojawia się komunikat, to czyszczenie plików cookies powinno pomóc.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów