anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot Allegro one - paczkomat ma problem z kodem

M3X2
#10 Popularyzator#

Witam mam problem mianowicie nie mogę zwrócić produktu przez allegro one. Paczkomat myśli, że kod jest nieprawidłowy, pisałem do wsparcia w tej sprawie podobno ktoś zresetował zdalnie paczkomat.
Więc podjechałem ponownie i nadal to samo, na infolinii już nie mają pomysłu co może być problemem. 
Wpadłem na pomysł żeby napisać do sprzedającego czy mogę zwrócić produkt w inny sposób i niestety od 15:00 nadal nie odpisuje. Czy możecie jakoś anulować zwrot skoro i tak nie mam jak waszymi cudownymi paczkomatami go nadać?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@M3X2 Nie, anulowanie zwrotu w systemie nie jest możliwe. Najlepiej poczekaj jeszcze na odpowiedź sprzedającego. 

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

M3X2
#10 Popularyzator#

Już odpowiedział, dogadaliśmy się, że po pokazaniu numeru seryjnego urządzenia zwróci mi część kosztów zamiast odesłania produktu. Nie przewiduję dużego zwrotu no ale zawsze to coś.

oznacz moderatorów

pecela
#19 Nestor#

@M3X2

Masz kod nadania do One Boxa i chcesz nadać w Paczkomacie? Tak niestety się nie da, bo to są maszyny innych firm.

A co do rezygnacji ze zwrotu, to ustawodawca nie przewidział takiej możliwości. 

oznacz moderatorów