Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam w czwartek (28.11.2024) zakupiłem buty na hale o rozmiarze 43.5 , myślałem ze beda dobre ale okazaly sie za duze ale miałem mecz w sobote na hali czyli dziś i mówię że nie oddam tych butów bo nie miałbym w czym grać a chciałem teraz je wymienić czy nawet oddać ale jest dosłownie na jednym bucie dosłownie mała ryska.Czy w takiej sytuacji może liczyć na zwrot pieniędzy czy wymiany butów? I jak to wygląda cena tych butów to 130zl ? Czy zwrot będzie mi się należał ale przykładowo nie dostane 130zl tylko 100zl za tą bardzo lekka ryskę. Z góry dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam:)
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
@beamac991 To czy ryska jest mała to oceni sprzedający, natomiast ważne jest czy spody butów są wyraźnie zatarte i można je już uznać za buty używane.
A jaka jest cena butów używanych możesz zorientować się w dowolnym ciucholandzie, na pewno będzie mniej niż 100zł na które masz nadzieję. Może włóż jakieś wkładki do butów i będą dobre?
Negocjuj ze sprzedajacym.
Masz prawo do przymiarki tak jak w sklepie stacjonarnym, buty powinny być "nie używane" ale mogą zostać przymierzone, sprzedający nie może Ci odmówić przyjęcia zwrotu ale jak może obniżyć zwrot o tyle o ile zmniejszyła się wartość butów.