anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Rozmowa w weekendy z doradcami  to porażka ,zazwyczaj w weekendy pracują niekompetentni doradcy , muszę tu na Gadane i to zapytać 

Dobra do rzeczy 

W jaki sposób zostaną mi zwrócone pieniądze 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

_HolaOla_
Moderatorka Allegro Gadane

@Agent555 jeśli zwróciłeś przedmiot, zwrot środków otrzymasz w tej samej formie w jakiej go opłaciłeś. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@_HolaOla_  kupiłem przedmioty, otworzyłem dyskusje bo nie otrzymałem 1 produktu i prosiłem o zwrot pieniędzy za ten przedmiot, tylko że to był przelew na poczcie polskiej, czy będę musiał jechać na pocztę po odbiór pieniądze czy otrzymam poczta polską do domu  

Sprzedawca:dvdmax 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agent555 jak masz nr konta to podaj w dyskusji bo był wątek że allegro będzie ci trzymać kasę do końca świata bo nie mają jak przelać ci na konto 

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

Dodam ze sprzedawcą już zwrócił pieniądze nie podawałem nr konta bankowego w dyskusji, w jaki sposób otrzymam pieniądze 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agent555 to bez wizyty na poczcie się nie obejdzie oni mają kase na koncie zadzwoń i poproś z kierownikiem placówki by ci udzielili informacji 

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@az1rael  ale chyba będę musiał pokazać jakieś potwierdzenie zwrotu pieniędzy, allegro nic mi nie wysłalo ,ot tak sobie mi nie wypłaca na poczcie 

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Agent555 allegro chyba powinno mieć identyfikator płatności do twojego zamówienia podaj moderacji nr lub dyskusja i niech sprzedawca poda nr zwrotu 

oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

Ponawiam, czy będę musiał jechać do placówki ,czy otrzymam pieniądze na adres 

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@Agent555 jeżeli nie otrzymałeś od operatora płątności wiadomości mailowej z prośbą o podanie danych do zwrotu, to środki są do odbioru w placówce za okazaniem potwierdzenia płatności. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@Syrena_zT  sprawa została wyjaśniona , kilka minut temu otrzymałem od doradcy mejla 

oznacz moderatorów