@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Rozmowa w weekendy z doradcami to porażka ,zazwyczaj w weekendy pracują niekompetentni doradcy , muszę tu na Gadane i to zapytać
Dobra do rzeczy
W jaki sposób zostaną mi zwrócone pieniądze
@Agent555 jeśli zwróciłeś przedmiot, zwrot środków otrzymasz w tej samej formie w jakiej go opłaciłeś.
@_HolaOla_ kupiłem przedmioty, otworzyłem dyskusje bo nie otrzymałem 1 produktu i prosiłem o zwrot pieniędzy za ten przedmiot, tylko że to był przelew na poczcie polskiej, czy będę musiał jechać na pocztę po odbiór pieniądze czy otrzymam poczta polską do domu
Sprzedawca:dvdmax
@Agent555 jak masz nr konta to podaj w dyskusji bo był wątek że allegro będzie ci trzymać kasę do końca świata bo nie mają jak przelać ci na konto
Dodam ze sprzedawcą już zwrócił pieniądze nie podawałem nr konta bankowego w dyskusji, w jaki sposób otrzymam pieniądze
@Agent555 to bez wizyty na poczcie się nie obejdzie oni mają kase na koncie zadzwoń i poproś z kierownikiem placówki by ci udzielili informacji
@az1rael ale chyba będę musiał pokazać jakieś potwierdzenie zwrotu pieniędzy, allegro nic mi nie wysłalo ,ot tak sobie mi nie wypłaca na poczcie
@Agent555 allegro chyba powinno mieć identyfikator płatności do twojego zamówienia podaj moderacji nr lub dyskusja i niech sprzedawca poda nr zwrotu
@Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_
9c2b7200-ed68-11f0-95fc-9912cd538412
Ponawiam, czy będę musiał jechać do placówki ,czy otrzymam pieniądze na adres
@Agent555 jeżeli nie otrzymałeś od operatora płątności wiadomości mailowej z prośbą o podanie danych do zwrotu, to środki są do odbioru w placówce za okazaniem potwierdzenia płatności.
@Syrena_zT sprawa została wyjaśniona , kilka minut temu otrzymałem od doradcy mejla