anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot pieniędzy

Client:79297002
#1 Nowicjusz#

Witam serdecznie proszę przenalizowac całą dyskusje, dnia 15 listopada zamówiłem Lina Linka Polipropylenowa 12mm - 25m Pleciona Żeglarska po czym odrazu anulowalwm zamówienie zwrotu nie otrzymałem, dnia 9 grudnia z niewiadomych powodów i przyczyn paczka przyszła do mnie na paczkomat wapienna 55 w Łodzi, odpisaliscie mi z allegro że nie mam obowiązku odbierac paczki dlatego jej nie odebrałem paczka dnia 12 grudnia wróciła do nadawcy a ja nie otrzymałem żadnych środków na konto co mogę udowodnić chciałem o pomoc ale mi nie pomógł iście rozwiązałem dyskusje przypadkiem, proszę o pomoc i zwrot srodkow

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

Monika__L
#16 Inspirator#

musisz wznowić dyskusję. 

I nie klikaj tyle. Co to znaczy przypadkiem zamknąłem dyskusję? Przecież tam jest zdaje się kilka kliknięć włacznie z zapytaniem czy aby na pewno? Ostatnio tu ktoś przypadkiem płacił blikiem z telefonu przypadkowej osoby... Co tu się dzieje?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Otwórz ją powtórnie albo poproś o jej ponowne otwarcie. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:79297002 nasz pracownik wypowiedział się już w Twojej dyskusji ze sprzedającym. Widzę, że przed chwilą umieściłeś tam kolejny wpis, więc poczekaj proszę na odpowiedź. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów