Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam, proszę o poradę. Jakiś czas temu zakupiłem telefon na raty 0% w allegro. Kredytu udzielił mi Santander. Spłaciłem ok 20% jednak po kilku dniach użytkowania, telefon przestał się ładować, a że nie minęło jeszcze 14 dni od zakupu, zwróciłem telefon sprzedawcy. Po długich użerkach z dostawcą (żalosne!), udało się uzyskać zwrot. I tu zaczyna się historia. Dostawca podał nr zwrotu, jakiś długi, ale nic nie mówiący i nie jestem w stanie go zweryfikować. Allegro zamknęło dyskusję. Ja nie otrzymałem mailowego potwierdzenia od allegro zw zwrot został zlecony. Pytanie brzmi, kiedy otrzymam zwrot, czy zwrot pójdzie na konto Santandera (skąd poszedł kredyt) i co z nadpłaconymi środkami?
Dyskusję zamyka automat po zwrocie kasy. Zwrot księguje się pare dni przyjdzie ci email o zwrociekasy. Jak to było przez allegro pay kasa pójdzie na poczet spłaty kredytu nie na twoje konto.
Wygląda na to że nie automat. A co z kasą którą ja już nadpłaciłem?
Zdjęć nie widać masz niską rangę mozesz przekleić tekst lub poczekać aż moderacja przepuści obrazek
Zgłaszasz się do allegro o zwrot
@Client:38446624 Widzę, że sprzedawca zlecił zwrot przez nasz system i trafi on na rachunek powiązany z płatnością (czyli na rachunek Twojej umowy z bankiem). Jeżeli spłaciłaś już część zobowiązania, to skontaktuj się proszę bezpośrednio z bankiem żeby ustalić szczegóły rozliczenia wpłaty. 😊 Taki zwrot może księgować się maksymalnie do 3 dni roboczych - dlatego zaczekaj proszę do 13 listopada.