Witam. Nie wiem czy jest jakis blad w aplikacji allegro tylko od piatku nie wiem zwrocic towar. Wie allegro o tym problemu? Przycisk zwracam nie dzjala. Dziekuje bardzo
@Femiro spróbuj proszę pobrać aktualizację lub całkowicie odinstaluj, a następnie zainstaluj aplikację ponownie.
Aktualizacje nie ma. Speobolowalem odinstalować a zas zainstalować. To samo. Anulować zakup wiedziałem. Ale jak daje zwrot towaru to pomarańczowy przycisk dole nie dzjala. Pokaże jakąś biała tablica w lewym rogu. Na komputerze to samo
@Femiro czy możesz pokazać mi to na zrzutach lub krótkim nagraniu? O jakie zamówienie dokładnie chodzi?
Zrobiłem i filmik tylko nie wiem tutaj nigdzie włożyć. Tylko moze na email. Dziekuje bardzo
@Femiro możesz przesłać ten filmik na adres spolecznosc@allegro.com tylko dodaj proszę link do tego wątku.
@Femiro filmik dotarł, dziękuję. Czy możesz podać mi jeszcze z jakiej wersji aplikacji korzystasz? Sprawdzisz to w zakładce Moje Allegro - Konto - O aplikacji - O programie.
Wyslalem na podany email
v9.61.0
@Femiro dziękuję, poprosiłam już nasz zespół techniczny o sprawdzenie tego problemu, więc wrócę do Ciebie z informacjami.
Ok. Dziekuje
@Femiro jak obiecałam, wracam z informacjami, że powodem tego błędu jest nieprawidłowy numer konta bankowego do zwrotu środków, więc spróbuj go proszę zmienić i daj mi znać, czy problem nadal występuje. Przycisk do jego zmiany znajdziesz tutaj:
Tak jest. Dziekuje bardzo