Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący złożył wniosek o wypłatę pieniędzy z Allegro Protect co wg dowodów, które zgromadzilam jest możliwą (próbą, a może się udało, nie wiem) wyłudzenia, pomijam szczegóły bo sprawa jest długa.
Nie mogę od nikogo się dowiedzieć czy Kupujący dostał już odpowiedź czy dostanie pieniądze z Allegro Protect pozytywną lub negatywna - nie odpowiada mi na to pytanie od jakichś dziesięciu dni ani Allegro ani Kupujący. A spór jest nadal otworzony, tylko kupujący przestał mi odpowiadać w dyskusji od kilku dni.
Czy mogę się tego dowiedzieć? Jak?
Tylko ten zwrot trwa od maja br coś długo
I wiadomo już coś ? Bo jutro jestem umówiona z rzecznikiem praw konsumenta gdyż bardzo długo to trwa ! @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@kafaleczu Nasi doradcy próbowali skontaktować się z Tobą dwukrotnie, przesłali również potwierdzenie przelew. Proszę, sprawdź zakładkę SPAM. Jeśli nie odnajdziesz maila, napisz do nas przez formularz.
Tylko z ja tego zwrotu nie mam ponieważ nie zostało to przelane na moje konto w związku z powyższym proszę o przelew na moje konto osobiste 83116022020000000261098575 w przeciwnym razie rzecznik praw konsumenta będzie występował w dalszych roszczeniach
@kafaleczu Na forum nie jestem już w stanie Ci pomóc. 8.07.2024 otrzymałeś od nas potwierdzenie przelewu. Sprawę musisz wyjaśnić z bankiem.
Ale jak mam wyjaśnić z bankiem jak wysłaliście przelew nie do mojego banku to wasz błąd !!! Sprawę zgłaszam bo to już oszustwo !!! Banda złodziei !!!
Porównaj moje konto a konto na które poszedł przelew !!! @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
A może przyłączyłyście kasę i poszła na wasze konto ? Bo na moje nie wysłałyście OSZUŚCI I TYLE @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@32343234 czyli na potwierdzeniu jest inne konto niż te które podałeś?
Tak dokładnie tak więc nie wiem gdzie to wysłaliście ale ja nie dostałam pieniędzy to jest oszustwo !!!!
to jest niej konto sprawdź gdzie wysłałeś i porównaj konto 83116022020000000261098575
@kafaleczu Jesteś w 100% pewien, że we wniosku do AP podałeś prawidłowy numer konta?
No ja nie wypełniałam wniosku tylko dostałam meila ze sami o to wystąpiliście wiec jeśli ktoś coś namieszał to na pewno nie ja
No ale jak my wystąpiliśmy? Sam zainteresowany o to wnioskuje
@kafaleczu Nigdy nie korzystałem z AP ale z tego co mi wiadomo wygląda to tak, że Allegro udostępnia możliwość złożenia wniosku danemu użytkownikowi a wszelkie dane na tym wniosku wypełnia on samodzielnie.
Tak jestem pewna ze nie wysłaliście na moje konto wiec proszę o zwrot !!!
@kafaleczu Więc mówisz, że nie wypełniałaś żadnego wniosku?
Witam i wiadomo coś ?
Czy coś zostało ustalone ?
Halo halo ?
matko jedyna.... to po co pytasz???
weszłaś w sprawe, sprawdziłaś i odpowiadasz wiem ale nie powiem.
Jak ma to pomóc pytającemu? Co on ma zrobić? Zwrócić czy nie?. To się w głowie nie mieści.